Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, denetimlerdeki amacımız vatandaşa ceza kesmek değil, cezaların en aza indirilmesini sağlamak olduğunu söyledi. ...
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, denetimlerdeki amacımız vatandaşa ceza kesmek değil, cezaların en aza indirilmesini sağlamak olduğunu söyledi. ...
Kaynak...
Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurt'un Tayini Adıyaman'a Çıktı haberi,
www.samanyoluhaber.com/h_686473_nizip-ilce-milli-egitim-...
Kaynak...
IMKB : 57979,9Dolar : 1,8390 TLEuro : 2,4750 TL. Ana Sayfaya Dön. NİZİP HALKININ EKMEK TEPKİSİ. NİZİP HALKININ EKMEK TEPKİSİ ...
www.nrtmedya.com/.../nizip-halkinin-ekmek-tepkisi-1879v.ht...
Kaynak...
Zeugma Müzesi telefon numarası, adresi, fotoğrafları ve birçok bilgiyi bulabilirsiniz.
www.mekanist.net/gaziantep/oteller-turizm/zeugma-muzesi
Kaynak...
Karabuk'un Eskıpazar Ilcesınde, Karadenız Bolgesı'nın  "Zeugma"Sı Olarak Adlandırılan Hadrıanaupolıs Antık Kentı'nde, Kazı Calısmaları Kapsamında ...
www0.haberler.com/.../karadeniz-in-zeugma-sinda-calismalar-...
Kaynak...
Gaziantep Valimiz Sayın Erdal Ata, İl Emniyet MüdürümüzSayın Süleyman OĞUZ'u makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürlüğümüzdeki ziyaretindeSayın Valimiz Erdal ATA Emniyet Müdürlüğümüz çalışmaları hakkında brifing aldı.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaynak...
Zeugma'nın kuzeyinde Fırat yolunun üzerinde bulunan köprünün 4. Scythica Lejyonu tarafından inşa edildiği tahmin ediliyor.
Kaynak...
Nizip Emniyet Müdürlüğü ekipleri Trafik ekipleri tarafındanNizip Şehir Merkezi ve çeşitli noktalarında başlatmış olduğu Motosikletdenetimlerini sürdürüyor. Motosiklet sürücülerini durdurarak, B.A/2 Ehliyet soranTrafik ekipleri, kurallara uyulması konusunda sürücülere uyarı yapmayabaşladı.
Motosiklet kullanıcılardan B.A/2 Ehliyeti denetimleri üzerindeyoğunluk gösteren Trafik ekipleri, ehliyeti olmayan, uyarılara uymayan veevrakları eksik olan sürücülere ise ceza kesiyor.
![]()
213 Sayılı Vergi Usul Kanunu mükerrer 257. maddesinin birincifıkrasının 2 numaralı bendiyle Maliye Bakanlığı'na bağlı mükelleflere, muameleliile ilgili tahsilât ve ödemeleri banka ve benzeri finans kurumlar veya postaidarelerince düzenlenen belgelerle teşvik etmeleri zorunluluğunu getirme ve buzorunluluğun kapsamını ve uygulamaya ilişkin usul ve esasları belirleme yetkisiverildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Nizip Vergi Dairesi MüdürüMustafa Sakarya; Bu yetkiye dayanarak işyeri ve konut kiralama işlemlerineilişkin yapılacak tahsilât ve ödemelerin banka ve PTT idarelerince ödemelerigerektiğini söyledi.
Şu ana kadar bu tür ödemeleri belirtilen kurumlararacılığıyla ödemeyenlere ceza kesildiğini belirten Mustafa Sakarya; "Buradakiamaç vergi kaçakçılığının önüne geçmek. İlgili kişilerin bu kurallara uymalarınıistiyorum. Aksi takdirde mükellefler cezai işlemler ile karşı karşıyakalacaklardır" diye konuştu.
![]()
Nizip TEDAŞ İşletme Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamayagöre, 25 Eylül Pazar günü 3 saat boyunca hat aktarımı ile ilgili çalışmalarnedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.
09.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılacak elektrik kesintisi; "SanayiBölgesi, Akfırat Petrol yanı, E -90 Karayolu üzeri, Galericiler Sitesi,Cergibozanlar, Yunus Emre Mahallesi, Hastane civarı ve Fatih SultanMahallesi"nin bir kısmında uygulanacak.
![]()
Okul çağının, çocukların fiziksel, bilinçselve sosyal yönden büyüme ve gelişmelerinin hızlandığı; beslenmealışkanlıklarının geliştiği ve sağlıklı yaşamın temellerinin atıldığı bir dönemolarak tanımlayan Sağlık Bakanlığı, obeziteye yol açan, yüksek kaloriliiçeceklerin Okul Kantinlerinde satılmasına yasak getirdi.
Avrupa topluluğuülkelerinde uygulanmaya başlayan bu süreç ülkemizde bu eğitim ve öğretimyılında uygulanmaya başlayacak.
Bu genelge ile obeziteninengellenmesi için kalorisi yüksek, besin değeri düşük, içinde vitamin, mineral veyasağlık koruyucu gıda bileşiği bulunmayan gazlı, kolalı içecekler ile yağlıcipslerin ve kızartmaların okul kantinlerinde satılmaması kararı alındı.
![]()
2003 Yılı'ndan bu yana Nizip Milli Eğitim Müdürü olarakgörev yapan Mahmut Kurt, Adıyaman'ın Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.
Bu zaman dilimi içinde Nizip'te çok güzel işler yapıldığını ifade eden MahmutKurt, okul çeşitliliğini artırdıklarını ve eğitim kalitesinin yükseltildiğinibelirtti. Nizip'in eğitimde çevre il ve ilçelerde örnek bir konumagetirildiğini söyleyen Mahmut Kurt konuşmalarına şöyle devam etti.
Nizip'te yapılan bu çalışmalarımıza Gaziantep MilletvekiliMehmet Sarı ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan başta olmak üzereNizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Milli Eğitim camiası ve Nizip İlçe Halkı çokbüyük destekler vermiştir. Bende Nizip ve Niziplilere görevimde layık olmayaçalıştım. İnşallah benden sonra gelecek olan arkadaşımız bizden almış olduğu buemaneti daha ileriye götürür. Göreve geldiğimiz de teslim aldığımız dersliksayısı iki katına çıkmıştır. Bu süre zarfında İlçemizin Türkiye ve Avrupagenelinde çeşitli dereceler elde etmesi bunun en güzel kanıtıdır. Yapılan projeyarışmalarında Nizip her zaman ilk sıralarda yer almıştır. Nizip'te görevyapmak bana her zaman onur vermiştir" dedi.
Kendinin de aslen Nizipli olduğunu ifade eden Mahmut Kurt,unutamadığı anılarını paylaşırken, duygu dolu anlar yaşadı. Yapmış olduğum tümçalışmaların çok değerli Nizip İlçe Halkı için olduğunu vurgulayan Mahmut Kurt;"Tüm emeklerim ve çalışmalarım Nizip Halkına helal olsun" diyerek " OkulMüdürlerinden, Öğretmenlerden, Velilerden ve Öğrencilerden de helal etmelerinidiledi. Nizip'te tek bir hedefim vardı, o da çocukları ve gençleri bir adımdaha ileriye taşımaktı. Hep bu hedefimize ulaşabilmenin kaygısını yaşadık" diyekonuşan Mahmut Kurt, Nizip'i ve Nizip İlçe Halkını unutmayacağını sözlerineekledi.
![]()