Eyvallah... Ama inş gelecek yıl buluşmaları daha bir farklı olacak bundan eminim..;)
Yazdırılabilir Görünüm
Eyvallah... Ama inş gelecek yıl buluşmaları daha bir farklı olacak bundan eminim..;)
Fsoyarık hocam,admin hakem olsun...Konu içerisinde bende geleceğim lafım varsa bütün Nizip.Com Bursada davetlimdir...Ama yok sen gidecektin de kıvırdıysan kuzuyu kes.Ben açığım.
Adam Bursa'ya bile iddia üzerine davet ediyor, şöyle adam gibi davet et de herkes gelsin.
Haa, sen gülelim eğlenelim bizim evde, yiyelim içelim sizin evde demek istiyorsun:D
Vay akıllı vay...Memurların ekmeği tatlı geldi anlaşılan...Yemezler be anam:p:D
Sen kuzuyu kesip bir budunu bana, bir budunu Hidayete yedirmeden sana Bursa sınırlarına girmek bile yasak:D
Siz gelirken Vanlıyı getirdiniz bende siz Bursalı getireceğim:D:D:D
Valla Müslüm ammi Mahmut abim doğru söyley..
Ben sea güvendim.. dedim ki;" Hörmeti bol.. gendi de gayim adamdır.
Arğamı yaslarım koltaa.. Ammimden başgası beni dutmaz buralarda."
Mahmut abim garibandır, memurdur.. Ben de eskeriyeden atılana gadar, memurdum..
Eyi deeldi maaşı bilirim.Zırnığ koklatmelardı adama..
Sen ağasın..holusun boylusun ağa adamsın..
Kes guzuyu.. bi bacanı baa ver, diğer bacanı mahmut abiye.
Döşünü de siz yiyin.. Ama muhakkak hes guzuyu vallah billah umsulug oldum..
Siz gelirken Vanlıyı getirdiniz bende siz Bursalı getireceğim:D:D:D
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA helal mahmudum
selamlar
Ammi hido ile maho haklı asıl cezayı TARHANA kesmek lazım toplantıyı yazdı ortalarda yokkkk zalımmmmmmmmmmmmm
Sen şu kuzuyu gel bursada halledelim varsın iki bacagı eksik olsun geri kalanı hepimize yeter inşallah
Selamlar
Fatura bana kesildi, tamam kabul ama KDV sini ödemem. Anlayan anlar.
Bize de ne düşüyorsa göreve hazırız ağam.. Sen yeter ki emret!..;)
Bursaya söz verme Fatih hocam, şöyle boğaz manzaları bir tepede mangal yaksınlar bize...Müslüm abi kuzuyu alacak sonra kasapta pirzolasını bifteğini kuşbaşısını ayırtacak kalanıda kıyma çektirecek...Osman bize mangalı yapacak Tarhanda mangalı yelliyecek...Bir tarafta balcanlı pişecek bir tarafta kuşbaşı...Ondan sonrada üstüne kalan biftekle pirzolayı ekmeksiz cila yapacağız... bir tarafta sen bir tarafta hido bir yanda da ben.Vay vay vay. Nasıl:D
Çok hoş olur menes kardeşim bana uyar amma ramazan geldi ikimizdede şeker hastalıgı var yolculuk bizi perişan eder amma ramazan yani bayram sonu inşallah bir cumadanda izin alır perşembe akşamından damlarız istanbula
Selamlar