-
Mahmut abiye katılıyorum. Gençler kendi ilgi lanlarını oluşturmayı bilmeli. Mesala, Satranç biliyosanız turnuva düzenlenmesine ön ayak olaibilrsiniz. Tanıdığınız bir ressam varsa segi açması için ön ayka olabirsiniz. İstanbul da çok STK var. Gençlik insiaytifleri var. GAP Turları düzenliyorlar.. İçlerinde hep sanaçılar olur bunların.. Okuyan üretne genşlik kollektifleri üyeleri de olabiilir. Siz belediyeden (Kültür veya Halkla İlişkiler Müdürlüğü) bu konu da daha da aktif olmalarını ve Nizibe yönlendrilmeleirn de sağyabilirsiniz. Geçen bana bir mail geldi. "Antep te nerede yemek yiyebilirizi bu yemek kültürünü nereden öğrenebiriz?!.." diye. Nizibe yönlendirdim.. ;)
-
Muhabbet bir yana Kemal cengiz abimizlede görüşülsede yavaş yavaş milletvekillerimize bir dosya hazırlansa nasıl olur
Nizp Çayı başta olmak üzere
Nizipteki fabrika atıkları ve pis koku meseleleri gibi
Çözüm yollarıda dahil
İyi olmazmı
Selamlar
-
Hidayet kardeşim bence Nizipte gerçekten sosyal yönü güşlü oılan bir belediye başkan yardımcımızın sırf bu işlere bakıp halk ile sosyal kurulışlar ile el ele bir hizmet sergilemesi lazım diye düşünüyorum
Selamlar
-
Ya siz ne diyorsunuz, gençleri yönlendirmezseniz onlar bildiğini okur, sosyal tesis yani sosyal yaşam alanları yapılmazsa gençlerin ne reye gideceği belli olmaz, zaten tarikatların elinde oyuncak olmuşlar, bari biz bir şeyler yapalım.
-
hidayet bey öncelikle başımızda bir büyük bulunmalı...bunu bizim degil belediyenin düşünmesi lagzım ,bir klup flan dernek kursalar hiç sorun olmaz. benim konuyu burada açma sebebimden birisi bu zaten belki burada yetkili birisi görürde sonurunu yukarıda dile getirir diye düşündüm...:D
-
Timuçin kardeşim bu konuyu gündeme getirmen iyi oldu, sen merak etme okumuşlardır.