Yok abi o değil..!
Uyku buraya nasıl karıştı aynı zaman da erkeklik de öyle, ben onu anlayamadım anlayan varsa lütfen buyursun...
Yazdırılabilir Görünüm
Yok abi o değil..!
Uyku buraya nasıl karıştı aynı zaman da erkeklik de öyle, ben onu anlayamadım anlayan varsa lütfen buyursun...
Hani diyorum adın çıkacağına canın çıksın derler ya...
Benim de adım çıkmış....
yahu acaba bende mi bir tufahlık var, Huzeyfe sen niye üzerine alındın şimdi...
alıntı:
"quote" fecrisadık demişki:
Uyumanın erkeklik ile alakasını anlayamadım......
ben bundan bahsediyorum...
Uyuma mı?
Uyku buraya nasıl karıştı aynı zaman da erkeklik de öyle, ben onu anlayamadım anlayan varsa lütfen buyursun, dedim.
http://www.habervitrini.com/haber_resim/gulme_komik_kahkaha.jpg[/IMG]
Allah aşkına biriniz bir açıklama yapsın yahu, tuhaflık bende mi değil mi? Hocam uykudan falan bahsettiniz de ben mi kaçırdım acaba... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-innocent[/IMG]
Kasım abi şu an yalnız başıma bilgisayar başındayım.
VE DÜŞÜNEBİLİYORMUSUN
KAHKAHALARLA GÜLÜYORUM. ABİ
KARNIMA AĞRI GİRDİ.
Bence bu konunun çözülmesi için
Tüm site üyelerine bir konu açıp iştiraklerini sağlayalım. Onlar çözsün meseleyi.
Bu konu Geyik muhabbetine açılabilir.
Herkes buraya girip çözüm üretsin abiciğim.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha......
Bu gece gülmekten uyuyamam.....
Abi bu şarkı burda bitmez.
Birinci sayfa daha komiiiiiiiiiiik.
Biri uyumanın erkeklikle alakasını sormuş.
Bir diğeri başka bir şey yazmış.
Ya karnıma sancı girdi.
Allahım hayır eyle inşaallah ya.
Kasım abi rayların bozulduğu falan yok.İş tam hüzeyfenin işi de,anlatamadığım bi şey var uyku anlamında yazmadım.hata olmuş amma erkekliğin bu işle ilğisini anlayamadım.Esas üzerinde durulması gerekende bu bence .
SELAM VE DUA İLE
http://www.habervitrini.com/haber_resim/gulme_komik_kahkaha.jpg[/IMG] EMİN OL BENDE GÜLMEKTEN KIRILDIM,HOCAM.AMA GEÇ KALDIM UYUMANIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ AÇIKLAMALIYDIM.
<table border="0" class="spThemeSmallBlock" <tbody <tr <td class="tCellAlt2" valign="top" semay</td <td class="tCellAlt2" valign="top" Çokkkkk duygulandım.
Bunlar gerkeçten erkekmiş.</td </tr </tbody </table *************************************************************
<table border="0" class="spThemeSmallBlock" <tbody <tr <td class="tCellAlt1" valign="top" fecrisadık</td <td class="tCellAlt1" valign="top" Uyumanın erkeklik ile alakasını anlayamadım......</td </tr </tbody </table **************************************************************
<table border="0" class="spThemeSmallBlock" <tbody <tr <td class="tCellAlt1" valign="top" İ.H.Er.</td <td class="tCellAlt1" valign="top" Sıfırcı pardon Kasım abi yine yakalamış.
</td </tr </tbody </table ***************************************************************
<table border="0" class="spThemeSmallBlock" <tbody <tr <td class="tCellAlt2" valign="top" kkasim</td <td class="tCellAlt2" valign="top"
alıntı:
"quote" fecrisadık demişki:
Uyumanın erkeklik ile alakasını anlayamadım......
Uyuma mı? tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG] (Bilmeyen de sıfırcı hoca zannedecek bizi, tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-embarassed[/IMG] estağfirullah yahu ne haddimize, biz sadece iki satır yazı yazdık canı isteyen uyar, istemeyen uymaz,) tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile[/IMG]
Fecrisadık, konunun çıkış noktası bu,
***************************************************************************************************
Huzeyfe, bu iş tam senlik oldu artık...
Ayrıca konu öyle bir raydan çıkmış ki, raylar da bozulmuş bence.
</td </tr </tbody </table ************************************************************************************
Abi konu buradan sonra tam anlamı ile raydan çıkmış
yok yahu çok şükür bende birşey yokkk....
şimdi; fecrisadık, semay, Hocam siz ve Huzeyfe herkes bu işin içinde ama öncelikle semay'dan yarın bir açıklama bekliyoruz erkekliği bu işe nasıl bulaştırdı çok merak ediyorum
Admiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....!!!
Taşıııııııııııııııııııııı....!!!
Ha ha ha ha ha ha....!
öncelikle semay'dan yarın bir açıklama bekliyoruz erkekliği bu işe nasıl bulaştırdı çok merak ediyorum!!!!!!
Abi Sen bir alemsin Yemin ederim.
Yav gülmem durmuştu.
Tövbe yarabbim Beni affet Allahım.
Hocam seninde maşallahın var yani...
Mesaj sayın 200'i aşmış....
ALLAH HEPİNİZİN CEZASINI VERECEK. BAŞTA DA HUZEYFE'NİN
HİÇ BİRİNİZ YUKARDAKİ YAZIYI OKUMAMIŞ.
BEN OKUDUM. ORADAN ANLADIĞIMI YAZMIŞTIM.
HZ. ÖMER, HZ.ABBAS VE SAHABENİN YAPTIKLARINA
ÇOOOOKKK DUYGULANDIM.
BUNLAR GERÇEKTEN ERKEKMİŞ.
demiştim..