Nizip’in diğer gözde mekanlarına da yapılsa, fena olmaz dı bence,emeği geçenlere teşekürler.
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip’in diğer gözde mekanlarına da yapılsa, fena olmaz dı bence,emeği geçenlere teşekürler.
Her geçen gün daha da geliştiriysunuz güzel Nizip’ i ve eserlerimizi bu yaptıklarınız için sizlere gönülden teşekkür ederim. Emeği geçen herkese slm olsun ellerinize sağlık...
Bugün Nizip’de benim bulunduğum mahallede internet olmadığı için yayın yapamadım. Özür dilerim. Yarın yayına süratle devam İnşaallah..
Bende izmirde yaşıyorum ama az önce izledim. Nizip i görmek çok güzeldi.bizim evede çok yakın.kamera caddeyi tam olarak alsa daha güzel olacak.kendimi biran için ordaymış gibi hissettim.bu sistemi kuranlara çok teşekkür ederim.tüm hemşerilerime selamlar.SALİH ÖZTÜRK.
ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
Arkadaşlar, yayını izlemede sorun yaşayanlar varsa buraya yazınki teknik anlamda yardımcı olalım. Sorun yaşayan arkadaşlar pc özelliklerini ve izlemeye çalıştığı saatleri yazarsa, sorunun nerede olduğunu bulabiliriz. Canlı yayını çok net izleyen arkadaşlar var. Şuan aynı anda yüzlerce kişi izleyebiliyor.
Admin kardas emegine saglik,simdi daha iyi izleye biliyoruz Nizip´i.aslinda kamerayi belediye binasindan carci camiye meydana baksa daha iyi olmazmi?diye düsünüyorum.benimki sadece bir düsünce,nasil daha iyi olur siz bilirsiniz. Almanyadan tüm Nizipli hemsehrilerime selamlar.HERSEY NiZiP iCiN.
bak bak bak beyaz bir minibüs yolun ortasına durdurmuş ayıp demi yaavv? :))).
Hele havaya bak biz burada donuyoruz Memleket güllük gülistanlık güneş bile var.....
admin abi ne kadar teşekkür etsek azdır....
Yok yorum, bi türlü saatini tutturamıym, .
hakkat saat kaç la kaç arasında yayın yauv. Adaşım adminim, niye tutturamadım ben yav. mesai saati dediğin sabah 8, akşam 5 arasımı... bir de, geceleri de belli bir saat arası yayın olsa kötümü olur yorum. Nizip ne alemde görürdük..
ayrıca, kamera sabit mi duruy, yani şöyle arada bir, mesela sabah 8 ile 9 arası nohutçuları, ciğercileri bi turlasanız da, gözümüz gönlümüz bayram etse,daha şimdiden ağzım sulandı yav..
yok em, yok, kıymatını bilin memleketin, vallah 1 nohut dürümüne Adanayı satarım....
![]()
![]()
selam sevgi ve başarılar..
Adaşım, sabah 08:30 dan akşam karanlığına kadar ki bu 16:00 oluyor, kamera açık. Yalnız bugün internet Nizipde düzenli değildi, elektrikte gidip geldi aksam oldu. Nohutçulara gelince bu biraz zor :) .
Beyazlığa gelince haklısınız, C.tesi bir ayar yapalım..
Ya nohut dürümcü var solda abi valla bitiyorum onu görünce bir rica etsek kameranın önünde satsa şu mübareki :))).
Hatta bir çiğercide sağ tarafa nangal hazırlasın :)) .
.
SEVGİLİ NİZİP.COM YÖNETİCİLERİ, NRT YETKİLİLERİ VE SAYIN ORHAN ÇELİK HER ŞEY ÇOK GÜZEL, AMA BİZ GURBETTEKİLER NİZİP’İ BİR ŞEKİLDE İNTERNET ÜZERİNDEN CANLI YAYINDA GÖRMEK İSTİYORUZ.BU BAŞKA SİTELER’DEVAR BİZDE NİYE OLMASIN.
(LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ ESİRGEMEYİN)MAHMUT KÜÇÜK
tabı kı izliyebırsınız arkadasım canlı radyo yıne var yeterkı sen iste:))))))))
http://www.Nizip.com/ekler/canli_cami.htm linki şimdilik budur. arkadaşlar. Menüyü hazırlayana kadar idare edlim lütfen