- 

guzel  kardesim,tabiki  ne  alaka  kupayla  ama  siz  fener bahceliler kupaya  hasret  oldugunuz  icin bazi  nasihatli  sozleri  bile gercek  banada  kupaya cekiyosunuz   bak  yazdigimi  tekrar  oku  anlarsin nedemek  istedigimii
 biz  hicbir  basarimizi  fenere  baglamadik ki  basarisizligimizida bagliyak  hani basarimiz fenere  gore  tesaduftu ya basarisizligimizda  ayni  elee :)
 ne  gibi  fakir  fukara  edebiyatindan  bahsedin? simdi  klavye  delikanliligi yapmaya gerek varmi:)

- 

Siz gidin müzenizde kupanıza bakın:) 

- 

kapimiz  sizlerede  acik  mahmut  abi :) 

- 

Ziya kardes seni anliyorumda FB sampiyonlugu kaybettide GS VE BJK kaybetmedi mi?Bursanin sampiyon olmasi sadece FB icin mi ayip?GS ve BJK Bunu nasil hazmedebiliyorlar?Ben sahsen GS nin kazandigi kupaya tesaduf demedim demiyorumda cunku o zamanlar mucadele eden futbolcularin emeklerine saygisizlik olur.GSnin Bir dahada o basarinin yanindan bile gecmemesi de buyuk bir basarisizliktir.FB nin TURKIYE KUPASINI alamadigi da bir sanssizliktir nerdeyse her sene finaldedir ama bir turlu kupayi alamiyor.Bunu da unutma FB Olmadan GS Olmaz,GS Olmadan FB olmaz. 

- 

galatasarayinda  feneri  yenememesi  bir  sansizlik degilmi en  kotu sezonunda bile  sizi  yenemedik,
 galatasarayin basarisini  sen  kabuleniyorsun  ama bazi  fenerbahceliler  kabullenmeyi hazmedemiyor
 galatasaray fenersiz  olurda fener  galatasaraysiz  olamaz cunki  feneri  tek  mutlu eden  bizi yenip  sevinmeniz ama bizim  oyle  bir luksumuz  yok
 zaten yenemiyoruk  artik  yensekte sevinecegimizi  sanmiyorum :)

- 

Ziya kardes sana bu konuda katilmiyorum FB ILE GS nin maclarinin havasi baskadir.FB siz GS olmaz.GS nin yenememesi sansizlik deqil kaderinizdir.Yenmek icin herseyi yapiyorsunuzda yine kaderinizi deqistiremiyorsunuz.FB yi yendiqiniz gun UEFA kupasini kazandiqiniz gibi sevirsinizde ama elinizden birsey qelmiyor mecburen bukemediqiniz bileqi opmek zorunda kaliyorsunuz.Kimse kazanilmis basariya tesaduf falan diyemez.Ortada bir basari vardir bunuda kabullenmek lazim.Yigidi oldur ama hakkini teslim etmek lazim.Ama sadece o kupayada bagli kalip sevinmekte olmaz,yenilerini de kazanmak lazim. 

- 

guzel  kardesim,  sizin kupayi  kazanamamaniz  sansizlik  oluyorda galatasarayin  feneri  yenenemesi kaderimizmi  oluyor
 nasrettin hoca bir   hikayesine   benzetim  yorumunu,kazanin   dogduguna  inaniyosunda  neden  oldugune  inanmiyorsun :)

- 

Biz kupada finale kaliyoruz ve 13 defada final oynamisiz.Hasan sas bile soyluyor fener macindan once bize bir haller oluyor dedi nitekim mondragon mum bile yakmis yenmek icin ama yine olmadi  diyor hasan sas. 

- 

evet  hasan sas  bu konusmayi  yapmisti  biliyorum  ama  simdi  fenerbahceden galip gelememiz sansizligimizmi,  kaderimizmi, anliyamadim  yoksa  fener bizi  yenmesi  bir  tesadufmu kardes :) 

- 

Sen tesaduf mu diyon?Buna ben sadece guluyorum:):):):):):):):):):):)Tabi sende adini konduramiyorsun cunku zor bir secim deqil mi?:):):):) 

- 

niye  siz  kupayi kazanmak  icin  herseyi  yapiyosunuz bunun ismi tesaduf oluyorda,  biz  sizi  yenememiz  kaderimizmi  oluyor:)
 gerci  agzimizla  kus  tuksak bile  fener  icin  tesaduftur:) uefada  bunlardan  biri:):)

- 

Ziya kardes sen benim yazimi dikkatli okumadin galiba.!!Ben hicbir zaman kazanilmis basariya tesaduf demedim.Bu galatasarayda olsa,orda emek harcayan bir suru futbolcu ve diqer insanlar var kimse o emeqi yok sayamaz.Sende Fenerbahcenin GSyi yenmesini tesaduf sayamazsin saysanda farketmez cunku her zaman heryerde FB yeniyor,Artik bu doqanin bir qerceqi.