Oyleyse sorun yok, oyle degil mi?!
Yazdırılabilir Görünüm
Valla bence uzatmanin alemi yok.
Hepimiz hakliyiz ama istisnasiz! Ve fakat Nizip deyimiyle 'alacagimiz yok'. Dolayisiyla bu sonu gelmez cekismeleri bir tarafa birakip paylasimlara devam edelim!
Burda yazmakla kimsenin basi goge ermiyecegi gibi yazmamakla da birsey kaybetmez!
Kusmenin, gucenmenin kimseye ama kimseye faydasi yok. Tavir almakla da dunyanin sonu gelmez!
Onun icin bu anlamsiz tavirlari, egonuzu tatmini biryana birakin, varsa sozunuz deyiverin.
Bence olumlu ya da olumsuz birsey yok soylediklerimde. Sadece kendimce tespit ve ongorulerim.
Yani bunu on senedir yaziyoruz. Buraya yazanlar, neden yaziyor, ne umuyor?
Artik ne bekliyorlarsa, beklentileri karsilanmayinca laf atip kaciyorlar! Boyle yapinca boylari mi uzuyor, nasil bir tatmindir, ben, sahsen cozemiyorum!
Ben burdan son yazdigim gibi ancak Admin Mehmet Akif isterse giderim, cunku bu site ona ait! Onun disinda bu siteden bir sikayetim, beklentim, amacim YOK. Soylemeye gerek var mi bilmem, ve fakat burasi benim Nizip'le ozlemimdir. Baska hic ama hicbir sitede yokum, yazmiyorum. Buraya yazmak ya da yazmamak bende birsey ne eksiltir ne arttirir.
Baskalarinin da boyle dusunmesi gerekir bence!
Yani ya yazilsin ya da yazilmasin, boyle kisir cekismeler cok anlamsiz!
Ozellikle takildigin birsey varsa, dilinin altindaki baklayi cikar.
Ama birazcik acarsam, baskalari gibi burayi savas meydani addetmiyorum. Yani buraya yazmakla birseylere ustun gelmek ya da zaiyat vermek gibi endisem YOK.
Umarim bu izah seni tatmin etmistir.