Nizip.comlu olmak zaten bir ayrıcalık değilmi karta ne gerek var :)
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip.comlu olmak zaten bir ayrıcalık değilmi karta ne gerek var :)
alıntı:
"quote" saldiray27 demişki:
ya iyide bazı üyeler bi kere giriyo bir daha yüzünü görebilirsek ne âlâ onlara ne yapmayı düşünüyoruz...bence kimliğe gerek yok yav... Daimi üyelere kimlik verilebilir ama oyle degil mi?
tabi ki,
Ama onlarında hakkı kimlik almak dimi?kimlik veya kart aldıktan sonra geleceklerinden emin miyiz?bence gerek yok çünkü siteyi takip eden zaten ediyo seven gerçekten seviyo...yine de saygı duyuyorum diğer yorumlara...
Arkadaşlar öncelikle diğer arkadaşların yorumlarına saygı duyuyorum ama kimliğin kullanımı ve amacı hakkında fazla yorum gelmemiş.çünkü bu kimlik üyelerimize bir ayrıcalıktan çok bir kolaylık sağlamalı.. adminimizinde dediği gibi kimlik üzerine logo düşünülmeli ve bundan kazanılan gelirde siteye kullanılmalı.çünkü bu kimlik amacı dışında kullanıldığı takdirde kanun koyucunun da belirttiği gibi suç işlenilmiş ve bu kurumu dava etme hakkı kazanılmıştır.
en kısa zaman da bukonu hakkındaki 5253 sayılı kanuna göre hazırlanmış maddeyi sizinle paylaşacağım![]()
bide bu forumu açan arkadaşada tşk güzel bir fikir.
GERÇEKTEN İÇERİKLİ ÜYE KARTLARI OLSA GÜZEL OLUR
BENCE ÇOK GÜZEL OLUR VE BANDROLLÜ OLURSA HER YIL YENİ BANDROL ALINMASI GEREKİRSE MADDİ İMKANLAR VE SİTENİN AMACINA ULAŞMASI BİRAZ DAHA KOLAY OLUR
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
alıntı:
"quote" crayz_life demişki:
BENCE ÇOK GÜZEL OLUR VE BANDROLLÜ OLURSA HER YIL YENİ BANDROL ALINMASI GEREKİRSE MADDİ İMKANLAR VE SİTENİN AMACINA ULAŞMASI BİRAZ DAHA KOLAY OLUR
bence kimliğin hç bir anlamı olmaz yani kiliğn bize vereceği vasfı neyki hani bir kuruluş falan olsa olurdu sayın ömer kısadan daha parlak fikirler beklerdim.. http://www.Nizip.comhttp://www.Nizip.com/themes/3KB/icons/icon_go_up[/IMG]
sen bize vereceği vasfı düşünme siteye ve derneklere olacak maddi yararlarını bir düşün istersen
kimlik olmasını bende arzuluyorum,zamanla kimliğe yeni özellikler katılabilir,kıredi kartı tipinde,her işimize yarayan bir kart olur inşallah,Nizip ayrıcalığını hissettirecek bir duygu
ağırlıklı bir defa girip çıkanlar için konuşulmuş sonuçta bunun bir bedeli olacak ve bu bedel isteyen üyeden talep edilecek bunun yanısıra sponsor firmalardan indirimli alışveriş yapılabilir belirli günlerde toplantılar olabilir...
ayrıca kredi kartı olanağıda olabilir, hatta çok amaçlı kullanım bile yapılabilir...
sayın mustafa bilici çok güzel şeyler yazmışsın ama sende biliyorsun ki bunun hemen ilk aşamada olması imkansız.
Edited by - crayz_life on 22.03.2007 21:03:13
yeni sitede üyeler kimlik verilse güzel olur,