Devlete başkaldıranın başı kesilir. Çoluk çocugun değil evladı ıyalın değil beli bükülmüş ihtiyarların değil.
Müslüm ammi yeter artık savunma Onur öymen'i. Hata yapmış de affedilmez de biz de sana eyvallah diyek.
Yazdırılabilir Görünüm
Devlete başkaldıranın başı kesilir. Çoluk çocugun değil evladı ıyalın değil beli bükülmüş ihtiyarların değil.
Müslüm ammi yeter artık savunma Onur öymen'i. Hata yapmış de affedilmez de biz de sana eyvallah diyek.
zaten cehape bizi hic anlamadi sirf muhalefet olsun diye konusuyor sende oylesin emmi ne dedigini bile bilmiyorum ayagina yatin :)
teho desene biz boşuna davula tokmak vurik. Neyse abi sen keyfine bak.
Adamın söylediği sadece " Atatürk başbakan gibi yapmadı, yapmazdı " başka ne söylemiş, sanki alevilere küfür etmiş, o dönem bastırılan eşkiya ayaklanmasını savunmuş, o dönemlerde ayaklanmalar bu şekilde bastırlıyormuş ne var bunda bende anlamadım.
Son 7 yıldır AKP iktidarda PKK mücadelesinde hiç mi köy yakmadılar hiçmi masum insanlar ölmedi, Türkiye hükümetine bağlı yaşıyorsan şartlarına uyacaksın, ben vergi vermem diyemezsin.
su an mecliste eskiden oldugu gibi sadece cehape yok mislim emmi dikkatini iyice cekerim bu noktaya...
Boşver abi takma kafana.
Müslüm abi bilmeden seni CHP üyesi zannediyorlar...
Artık gerçek kimliğini açıklasan diyorum...:):)