Kızdın sen :p:p:p:p:p
Yazdırılabilir Görünüm
Ya Maho özledim seni hadi kalk gel şu balcan buluşmasına, bir dediğini iki etmeyeceğim.
Zeynel senin Turgut ÖZAKMAN'a sevgini belli etme yerin bu konu mu.Yani konu yazarı kim daha çok seviyormu. Bizden bunu yememizi bekleme. Sonra kaçmak kötü bir şey değil merak etme kaçanın anası ağlamazmış.Değilmi sayın AKPEK.
Mahmut Abi ;
Sayın Turgut ÖZAKMAN ile ilgili başka konu olmadığına göre sitede sevdiğimi ve saygı duyduğumu nerde söyleyecem ? 1 saat siteye girmedim diye kaçmak mı oluyor ? :confused:
-----------------------
İçki konusu oldumu fetfalar Kuran-ı Kerim' den ayetler yazılıyor. Evet içki konusunun sonuna kadar haram olduğuna katılıyorum. İçenleride ALLAH (c.c) doğru yola nasip etsin. Türkiye de türban ve içki söz konusu oldumu fırtınalar koparılıyor yani koskoca din türban ve içkiden mi ibaret (tövbe) Irakta 1.500.000 kişi Müslüman öldürüldü binlerce kadına tecavüz edildi yüzlerce çocuk öksüz kaldı o sizin başa getirdiğiniz müslüman cumhurbaşkanınız ve başbakanınızın elinde o insanların kanı yokmu veya hiç düşündümüzmü akp yi biz başa getirdik abd yi akp hava sahasını ve limanları açtı ırakta katliam yaptı diye vicdanınız sızlamıyormu ? Ama konu içki oldumu Ayetler iniyor siteye
Neyse! sen haklı ol. Elalemi kendimize güldürmeyelim.Yoksa verilecek çok güzel cevaplar var ama.
Arkadaşlar kişisel konuları herkesin kendisini ilgilendirir.
O yüzden fazla bu konuda yorum ve insan rencidesine gerek yok.
Önemli İçki helal mi haram mı?
Haram olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ayrıca kişisel suçların bir cezası da olamaz.
Bugün bazı devletler bu konuda ceza veriyor.
Ben ceza konusunun yanlış olduğunu düşünüyorum.
Adam vakit namazından birini kaçırmış
Devlet açısından biz cezayı müeeyyide yok.
Bireysel içki çenin cezası
olmamalı
Bu cezalar Allaha ait ve Cennet ile cehennem
bu yüzden var.