Akp saðlýk konusunda iyi:) aksaklýklar hiç bir zaman bitmez,asgariye indirmek gerek.
Yazdýrýlabilir Görünüm
Akp saðlýk konusunda iyi:) aksaklýklar hiç bir zaman bitmez,asgariye indirmek gerek.
Temizlik konusuna gelince biz o insanlardan alýþ veriþ yapmazsak onlar mecburen düzelecek.Belediye her fýrýna her kasaba bekçi dikemez:)
Ne demek bekçi ya ne demek böyle bir anlayýþ olursa iþte baþka ne beklersin.Arkadaþým bu iþlere bakan yetkililer var siz þikayet etmeseniz bile onlarýn düzenli gidip kontrol etmeleri lazým.Pis gördüðü yere kesicek cezayý kapatacak 3 gün dükkanýný bakalým bir daha yapabiliyor mu sen haber izlemiyosun galiba.
Belediye yetkilileri bu konuda zayýf kalýyor sebebi de herkesin herkesi tanýmasý, arada mesafe kalmamýþ, polis bile gelip dükkana yav mamet kaldýr þu arabaný diyor.
Çalýþacak kardeþim kimsenin gözünün yaþýna bakmayacak.Ah ben orada olsaydým neler yapardým.Her günde birini döverdim kesin.
Bebiþim özelden mesaj attým cevap verirmisin?
neyse açýktan yaz gizlim saklým yok benim
bebiþim terörist konusunda sözde pkk nýn bölgesine doktor, polis vs.. göndermeyeceksin diyor kendi kendilerine ne yaparlarsa yapsýnlar. peki nizipte sözde bu bölgenin içinde deðil mi ?. ve siz hastane diye bi konu açmýþtýnýz. babanýz neden öldüðünü belirtmiþtiniz.(Allah kimsenin baþýna vermesin). babanýzýn ölümüde doktorsuzluktan olmadý mý ? ve þimdi gelip bölgeye asker doktor polis göndermeyeceksin diyorsun. bir insan bu kadar kendini düþünemez. sözde kendini düþünüyor ama zararýný kendiside görüyor.
ve bu ne yaman çeliþki. hem bunu diyorsunuz sonrada hastaneyi kötülüyorsunuz ? niye acaba ?
not : mehmet karakaþ ne mesajlarýmý siliyorsun ?
Bebiþim öyle demek istemedi.
Aman yine mesaj silme tartýþmasý baþlatmayýn.
Mahmut benim nizip'imin insaný askere polise silah mý kaldýrýyor.Ben terör olan bölgeler için dedim kardeþim.Hem devletin askerine polisine silah kaldýrsýn bu devlet içinde yaþasýn, sonra onlara hizmet edilsin adalet mi be.
Ayrýca hastaneyi kötülediðim yok gördüðümü yaþadýðýmý söylüyorum.Ýyi o zaman herkes sussun sizin de ananýz babanýz orda yaþýyor allah baþa vermesin baþa gelmeyince anlamazsýn.Sesin çýkmadýkça insanca muamele göremezsin.Þikayeti olan insanlar korkuyolar bir þey demeye bir çok kiþinin de aðzýndan duydum.Ben saðlýk bakanlýðýna,belediye baþkanýna mesaj attým atýcamda burda yazdýðýmla kalmayacak boþ yerede yazmýyorum birazda anlayýþ bekliyorum lütfen.
terör olan bölgeler içinde nizip i de gösteriyor kendileri. mesajýnda bölgelerine göndermeyeceksin demiþtin. bende o bölgelerin içinde nizip i de gösterdiklerini söylemiþtim. diyelim ki olmasýn. sizin yaþadýðýnýz bu olayý doðunun herhangi bir yerinde suçsuz masum biri yaþasa ne olur du acaba ? bir kaç kiþi yüzünden herkesimi mahrum etmek gerekir ?
---
mehmet karakaþ bende biliyorum birçok mesajýn gittiðini ama mesajlarda biþey yoktu ki niye silindi ?