Ýyide madem bunlarýn herkes farkýnda neden belediye hala düzgün bir imar durumu çýkarmýyor, bari bundan sonraki yapýlaþma düzgün olsun.
Yazdýrýlabilir Görünüm
Ýyide madem bunlarýn herkes farkýnda neden belediye hala düzgün bir imar durumu çýkarmýyor, bari bundan sonraki yapýlaþma düzgün olsun.
benim tesbit ettiðim sadece 3 resimler
Ben sadece tek resim gördüm
son resimdeki sokaðýn devamý, ikinci resimin devamý....sokaðýn ortasýnda bir apartman yapýlmýþ...
eski nizip myo nun güneyinde durarak etrafa bi bakarsanýz ,imar planýnýn ne kadar berbat olduðunu görürsünüz.caddenin ortasýnda apartmanlar,caddeler yamuk yumuk vs...
yine kýz meslek lisesinden ptt cadesine giden yol nizipin en iþlek caddesi taþýt trafiðine kapatýlmalý ve güzel bir düzenleme yapýlmalýdýr veya bu cadde sadece geliþ diðer taraftaki (okyanus,müftülük cami nin olduðu )cadde ise gidiþ olarak düzenlenmelidir.
türk telekomun sebze haline giden civarýndaki cadde geniþletilmeli eskiantep yoluna baðlanmalýdýr
cmhuriyet mah. kýz mesleki lisenin karþýsýndaki esnafýn yoðun olduðu bu yerlerde araç trafigine kapatýlsa nasýl olur. buralarda yürümek nereyse zor aþaðý yukarý giden motorsiklet sürücülerinin yüzünden esnaf bunlarda þikayetçi her halde diye düþünüyorum
Nizip'te daha öncede tartýþtýðýmýz gibi, bazý yollarýn trafiðe kapatýlýp sadece yaya yoluna açýlmasý þart oldu, bu hem esnafý rahatlatacak hemde yayalarý, bu konuda hala neden bir çalýþma yapmýyor belediye anlamýyorum.
Nizip 'te bir þehir planýndan ne geçmiþte ne de bugün bahsetmek sanýrým komik olur.Modern anlamda bir þehir inþa etmek için ilçe nin bence 3/4 ü yýkýlmalý.Fýrat mahallesinin mazisi kaç yýl pek bilmiyorum.Yalnýz yeni yapýlan evlerin hepsine kentsel dönüþüm gerekli :)) Demek ki burda bi sorun var...Çözüm de warr tabii...
Allah'tan Yýlmaz Hoca'yý Dilemek...