Gelin bursaya ben size format atarım.:D
Yazdırılabilir Görünüm
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'un Bakırköy, Silivri ve Beşiktaş ilçelerinde 2 ve 3 Ekimde elektrik kesintisi uygulanacak.
İSTANBUL (A.A) - Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakırköy, Silivri ve Beyoğlu işletme müdürlükleri tarafından yapılacak temizlik, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle 2 Ekim Cuma günü 09.00-12.00 saatleri arasında Bakırköy'ün Ataköy 7-8. kısım, Defne Sokak, Martı, Deniz Siteleri, 14.00-17.00 saatlerinde Atatöy 7-8. kısım, Martı Sitesi, 09.00-17.00 saatleri arasında ise Silivri'nin Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Sanatkarlar ve Hacıpervane caddeleri, Çanta Mahallesi ile Villakent civarına elektrik verilemeyecek.
Program kapsamında 3 Ekim Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında Silivri'nin Seymen Köyü, 09.00-11.00 saatlerinde Beşiktaş'ın 4. Levent Mahallesi, Emlak Kredi Bankası Blokları, Akçam, Akasya, Meşeli, Güneş, Akasyalı, Bahar, Ihlamur, Akağaç, Çınar ve Sevilin sokaklar, İsmail Tarhan İlköğretim Okulu, 11.30-12.30 saatlerinde Levent Mahallesi, Balta Limanı Yolu, Gazeteciler Kooperatifi Evleri, Cemil, Ebru ve Menekşe sokakları, Gazeteciler Sitesi, Yıldırım Oğuz Gökler, Hare ve Nilüfer sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.
Aynı gün 13.00-14.00 saatleri arasında Beşiktaş'ın Zeytinoğlu Mahallesi, Necati Cumali Caddesi, Murat, Budin, Cebeci, Maden, Kısmet, Çiçeksuyu Sokak ve civarı, 14.30-16.30 saatleri arasında Zeytinoğlu Mahallesi Zeytinoğlu ve Cebeci caddeleri, Yeşim, Fidan, Yaren ve Araçlar sokakları, 17.00-18.00 saatleri arasında Akatlar Mahallesi, İSO Dinkkök Anadolu Teknik Lisesi, Cebeci Necati Cumali Sokak ve civarında enerji kesintisi yapılacak.
MÜSLÜM BEYE MEALEN DUYRULUR: 30.09.2009 tarihli gazete haberi.(Akşam gazetesi)
Mahmut işte kesinti böyle yapılır, kendi kendine yakalanıyorsun, adam Bakırköyün yada Ataköyün elektriğini komple kesmiyor, ayrıca saatlere dikkat edersen saatleride gün içine yaymışlar, Nizip Tedaş gibi komple 120 bin kişinin elekltriğini 5-6 saat kesmiyorlar.
Kesintinin ne için yapıldığını bilmiyorum fakat bu günler torumahmut köyü civarındaki trafo indirme merkezinin bittiğini ve oraya aktarma yapılacağını duyuyorum. Bu konuda bir ön çalışma olabilir.
Eğer o aktarma işi biterse, elektirik kesinitsi ve volt düşmesi minimuma inecek. aksi halde şimdi yapılan elektirik kesintilerinde köylerin hatta bireciğin bile elektirğinin kesildiği oluyor aynı anda.
sanırım japonyadaydı elektrik kesintisi olacağı zaman önceden o mahallede veya sokakta yaşayan insanları telefonla mektupla vs önceden uyarıyorlarmış.ama adamlar bizim gibi gün boyu değil. geçen gün urfada biraz rüzgar esti elektrikler gitti.zamanında yapılırken sağlam yapılsa bu sıkıntılar olmaz ama bu çileyi kim çekecek
Bre mübarek senin 120.000 kişi dediğin İstanbulu'un bir mahallaesi kadar bir yer zaten, ben ne kadar alanın kaç saat kesildiğinin önemi yok diyorum.Demekki trafo bakım onarım çalışması yapılırken mecburen elektrikler kesiliyormuş onu demeye çalışıyorum.:mad:
Yıllar önce Güngörene geldiğimizde bölgede elektrik yoktu bende bisiklet dinamosundan rüzgar gülüyle çalışan bir elektrik üreteci yapmıştım, evde ufak ampullerle aydınlatma yapıyordum, daha sonra elektrikler gelince o rüzgar gülünü kesildimi gelmek bilmeyen elektriğin yerine kullanmaya başladım (eskiden Güngörende elektrik kesildiği zaman 15 gün gelmezdi) yıllar sonra bir gün okuldan geldiğimde bu rüzgar gülünün yerle bir olduğunu gördüm rahmetli anama sorduğumda TEK dan gelip izinsiz elektrik üretemezsiniz denilerek benim rüzgar gülümü paramparça etmişler, ben o günden beri elektrik kurumlarına gıcığım, her hatalarını kollarım ve bununda peşini bırakmam.
vay nüslüm emmi vay..demek içindeki tedaş çıya gıcık olma sebebi..çoçuklugunda yaşadığın bu kötü anı..:)