cezalar caydırı değil.kırmızıda hala insanlar geçiyor. gecenin geç saatlrinde motorlarla ara gaz cekerek sürüyotrlra motor üzerine yatark sürenler hal devam motoru üzerine yatanlar ara gaz gerek sürenler motor gerekli önlemler alınnlamlı
Yazdırılabilir Görünüm
cezalar caydırı değil.kırmızıda hala insanlar geçiyor. gecenin geç saatlrinde motorlarla ara gaz cekerek sürüyotrlra motor üzerine yatark sürenler hal devam motoru üzerine yatanlar ara gaz gerek sürenler motor gerekli önlemler alınnlamlı
ahhhh ahhh görmez olaydım şu beşinci benimki.
Tabii ihtiyaç ama kurallara da uyulması lazım... Bu da yanlış o da yanlış doğru olanı kim ve nasıl yapacak bilen var mı ?!
daha bu neki siz bide sanayideki tır garajını görün orada daha çok. Allah akıl fikir versin. Gerçekten milli servet bunlar yazık yazık. Ama yok yinede uslanmayız. Alışmışız millet olarak eksik iş yapmaya. E işi eksik yapınca mağduru yine biz oluyoruz vesselam. Akılsız başın cezasını cüzdanlar çeker.
Geldiğimde sanayidekilerinde resimlerini çekeyim, onlardan haberim yoktu.
aslında işin asıl garip tarafı 6 ayda bir satışa çıkması gereken garajdaki motosiklet veya arabalar 2 senede bile doğru dürüst çıkmıyor asıl bunun üzerine yoğunlaşmamız lazım diye düşünüyorum.
Benim bildiğim kadarıyla, yürür durumda olanlar için 6 ayda bir ihale açılıyor, çalışmayan hurdalar sanırım MKE teslim ediliyor, buda zaman alıyor.
cook yazik tmm bizimkiler cok suclu ama o motosikletler odurumda olmamamsi gerekio yetkililer neler yapioalip iceri atmaktansa 1000 2ooo tele ceza yazsin bakalim kimse öle seyler yapiomu saten onlarinkini almiyolar bile sunun bunun selami var deip gecolar olan garibanlara ouyo yazik gunah biliolar kim neler yapio onlarin kinialsin lar
Gercekten icler acisi bir durum yani tabiki bunda halkimizinda sucu var.Neden ehliyetsiz veya plakasiz kullaniyorlar.Kanunlara uymak lazim.Polisimizinde bunlari curumeye birakmamasi lazim yaziktir gunahtir.Boyle olmaz olmamali bunlara bir care uretmesi lazim yetkililerin.