allah rahmete eylesin ailesine sabırlar diliyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
allah rahmete eylesin ailesine sabırlar diliyorum.
Allah mekanını cennet etsin. Allahın rızasını kazanmak için, ölmezden önce yaptırmış olduğu taziye evi için kendisine gıpta ettim. Hayır için yapmış olduğu taziye evi, bundan sonra ismi ile ebedileşecek. Yattığı yerde rahat uyusun...
Biz onu bilyacı "Başçavuş" olarak tanırdık, işini bilen, temiz, prensipli, dürüst bir esnaftı bulamadığımız bilya çeşitlerini kendisinde büyük ihtimal bulurduk bu da o an için işimizin görülmesi açısından büyük bir nimetti.
Ömür dediğimiz neki işte geldi geçti geride hoş bir sada bırakabildiysen ve yaşam şeklin İslama yakışır bir tarzda ise senden daha bahtiyar kim olabilirki...
Bilyacı Başçavuşun dünya hayatı büyük ve ince bir tevaffuk ile son bulmuş doğrusunu ve en güzelini Allah (C.C) bilir ama bizim anladığımız kadarıyla ve temennimiz İnşaallah imanı yanına yoldaş olmuştur.
Yüce Mevlam İnşaallah kendisini Peygamber Efendimiz'e (SAV) komşu eder. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Site yöneticileri, rahmetli olan kişilerin bir resmini yayınlasalar daha iyi olmazmı diye düşünüyorum!.. Hem ölen kişiyi hatırlamayanlar, tanımayanlar hatırlamış ve tanımış olurlar..
allah rahmet eylesin allah nur için de yatırsın ahmet amcayı bende tanırdım sanayine kücük bi dükkani vardı cok temiz ve dürüt bir adam
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Ailesine sabırlar diliyorum.
aynı zamanda sitemiz üyelerinden Mehmet AĞPAK'ın da amcası olurdu. kendisi şuanda Nizip'de
alllah rahmet eylesin cenneti ala dan bir köşk versin
Hocamı aradım, onun amcası bizim de amcamız sayılır, Akpek'lerin başı sağolsun.
[allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin ailesine sabır vesin