Ben de, 'Penguen Dergisi' gibi yapacam..:):)
Yazdırılabilir Görünüm
Ben de, 'Penguen Dergisi' gibi yapacam..:):)
değerli üye abilerim
her ne kadar konu hoşunuza gitmese bile yazmasınız olur biter
ama konuya mesaj yazıpta onu olumsuz yönde eleştirmenizde iyi değildir
konunun kakması taraftarı değilim
selametle
Oncelikle 'Mahmut agabeyimize' cevaben, kimse kimin neyi ne kadar bildigini sorgulamamali derim. Olaylari 'kisisellestirmek' bizleri pek de istenilen yere goturmez dusuncesindeyim.
Zekeriya Beyaz 'ilahiyatci' DEGILDIR, 'sosyologdur'. Dini bilgisini kendinden mutesekkildir ama bu bilmedigini gostermedigi gibi bildigini de gostermez. Konunun asli 'xxhidayet' mizahi yaklasimla 'mizansen' ortaya koymus bu konuda sectigi kisiyi irdelemekten ziyade buna yogunlasmali derim.
Oteyandan olcu su olmalidir ki, birilerinin degerine onu rahatsiz edici sekilde yaklasirken ayni seyin bize yapildigindaki tepkimizle kiyaslamaliyiz! Binanialeyh eger 'hosgorumuz' genelse sorun yok gibi!!!!
Bu ingilizce cumlen maalesef 'dogru kurulmamis' ama 'adil olmayan' elestirilerden sikayetcisin galiba! Mamafi sen de 'elestiri' yapiyorsun:) O zaman 'adaletin' olcusu ne?
xxhidayet kardeşimiz,komik,naif,hoş bir şekilde,bir takım resimler koymuş.Benim hoşuma gitti ve güldüm...ancak yazdıklarına tam anlamı ile katılmıyorum.
hangi erkeğin(özellikle Türk ve müslüman olan)karnı doyduktan sonra aklı biryerlerde olmaz???:) olmaz diyen varsa yazmasın,direkt olarak görüşelim.
Çünkü bunu söyleyenin yüzünü görmem lazım:p
Zekeriya hoca'nın konuşmalarını dinlersin,bazısını yersin:D,bazısını yemezsin,orası sana kalmış bir şey.karşılıklı diyaloglarda birbirimizi kırmayalım,herkese saygımız olsun lütfen,hepinize selamlar.
İlla,, 'Abant Toplantıları'nda mı olacak?.. :)
Bu beyin fırtınası için hepinize teşekkür ederim...:)
Şimdi herkesin kişisel yaşamı
ne yediği içtiği kendini ilgilendirir
Bizim burada söylemek istediğimiz
her zaman
eleştirimiz
hakaret içermemeli.
Ne yazık ki
bir çok konuyu
böyle yapıyoruz.
Bu yanlış.
Bazılarımız için hiç bir şeyin önemi yok.
Birileri tarafından Biçimlendirilmiş
fikirlerle
doldurduğu
kafasını
düşünceden
ve doğruyu aramaktan
ayrı tutmuş.
Bu da iyi bir şey tabi.
Bu konuda en iyi örnek İlhan Selçuk
Bununla ilgili
farklı bir başlıkta fikirlerimi
söyleyeceğim.
Ozellikle sosyal olarak insanlar onune cikmis kimseler icin atiflar musamahalidir. Kaldiki bu zevat da ayni rahatlikda beyan verirler! Siradan kimselerin bile cesaret edemedigi soylemlerin bu agizlardan ciktigi ortadadir. Zekeriya Beyaz soyleyince sorun olmuyorsa ona laf edilince de sorun olmamali!