mecliste sadece hırsızlar vardı şimdi birde teröristimiz oldu apoyu yakında başbakan olarak görürseniz hiç şaşırmayın tayyipi ç ok ararsınız a dostlar
Yazdırılabilir Görünüm
mecliste sadece hırsızlar vardı şimdi birde teröristimiz oldu apoyu yakında başbakan olarak görürseniz hiç şaşırmayın tayyipi ç ok ararsınız a dostlar
Birisi bu konuyu kapatsın.
Alıntı:
Mustafa aslında herkesin içindekini dışa vuran bir fıkra yayınlamış, hemen adama saldırıp bu ne diye Mustafayı küçümseme yoluna gittiniz, Mustafayı bu cesaretinden dolayı kutluyorum, herkes içindeki gerçek doğrularaı y ala kalık yapmadan yazsın.
Eleştirmek başka insanları rencide etmek başka, ben bu konunun devam etmesini ve herkesinde ya la ka lık yapmadan doğru olanları yazmasını istiyorum.
Arkadaşlar, aslında bu konunun çığrından çıkacağını vede farklı amaçlar güdüleceğini hiç düşünmemiştim.
Amacım sadece konu içeriği şöyle dursun, böyle esprili bir fıkrayı sizlerle, tüm iyi niyetimle paylaşmaktı.
Ama sağolsunlar, forumdaki bazı arkadaşlar bunu görmezden gelip;
Konunun başındada dediğim gibi, Öküz Altında Buzağı Aramaya kalktılar.
Bu yüzden konuya duyarlılık gösteren arkadaşlara teessüflerimi sunar, ve izninizle konuyu kapatmaktan mutluluk duyarım.
Seçilmişler hakkında konuşan bürokrasi kendine baksın
Fıkra değil gerçek
Nüfus müdürü sahte kimlikle banka dolandırdı
![]()
![]()
Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi Nüfus Müdürü İlhan Bakırcı, başkasının bilgileriyle çıkardığı kimliği kullanarak kredi çektiği ve görevde sahtecilik yaptığı iddiasıyla tutuklandı.
TAŞKÖPRÜ (A.A) - Edinilen bilgiye göre, Taşköprü Nüfus Müdürlüğü yapan Bakırcı, başka bir vatandaşın bilgileriyle kendisine nüfus cüzdanı çıkartarak bu kimlikle Kastamonu'daki bir banka şubesinden kredi çekti.
Ancak kimlik bilgileri kullanılan vatandaşın, tesadüfen uğradığı bankada durumu öğrenmesi ve yaptığı suç duyurusunun ardından İlhan Bakırcı açığa alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.
Bugün sabah saatlerinde Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesi ekipleri tarafından evinden alınan Bakırcı, ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bakıyorumda Arkadaşlar bir fıkraya bu kadar sert çıkıştınız yarası olan gocunur hesabı bir çok arkadaşımız çok kıllandı bundan ERGENEKON Davasında yarıla yarıla gülüyorlardı ama ben Bunu Tekrar Yayınlamayı Hoş görüyorum çünkü burada anlatılanlar yüzde yüz GERÇEK lütfen kimse kırılmasın darılmasın...
Adamın biri çok uzun yıllar yurt dışında kaldıktan sonra ülkeye dönmüş. Havaalanından evine gitmek için bir taksiye binmiş. Yolda giderken yanında sigarası olmadığını hatırlamış ve şoföre bir markette durmasını , sigara alacağını söylemiş.
Şoför gitmiş bir caminin önünde durmuş ve '' buyrun beyim, sigaranızı alın '' demiş.
Adam şaşırarak '' nasıl yani , burası cami '' demiş.
Şoför '' beyim artık ticaret camilerde yapılıyor '' demiş.
Şaşkınlığı artan adam '' burası ibadet yeri değil miydi, hocalar, imamlar nerede...peki ibadet nerede yapılıyor '' diye sormuş.
Şoför '' beyim ibadet üniversitelerde '' diye cevap vermiş.
Adam '' profesörler, doçentler nerede... eğitim , ögretim nerede yapılıyor '' demiş.
Şoför sakin sakin '' beyim eğitim hapishanelerde '' diye cevap vermiş.
Adamcağız panik halinde '' ya hapishanedeki hırsızlar, düzenbazlar nerede '' deyince ,
şoför cevap vermiş '' Beyim onların hepsi şimdi MECLİSTE '' ....
iyi de bunları burda paylaşmanın sana faydası veya zararı var mı ?
kim niye gocunuyo hem gocunuyorlarsa sen niye yazıyon :) bi de diğer taraftan bak sen. anladın demek istediğimi :)
ADAM kümeste suçüstü yakalanmış. Bir cebinde civciv, diğerinde yumurtalar. Üstü başı toz toprak, elinde iki tavuk. Mahkemeye çıkarmışlar. Adam "hâkim bey" demiş:
- Avukat istiyorum.
- Oğlum halin ortada... Civcivler, yumurtalar cebinde... Avukat gelse ne diyecek?
- Vallahi ben de avukatın ne diyeceğini merak ediyorum hâkim bey.
klasik ergenekonu sulandırma komikleştirerek millette bu dava boş bir dava havası verme fıkralarından biri.böyle şeylere gerek yok.proflar yargı mensupları üniversite hocaları suç işleyemez mi?aslında bu şunu da gösteriyor.yıllardır cumhuriyetten beri kendini hukuk üstü gören bana bişey olmaz bana bişey yapamazlar diyerek hukuksuzluk yapanların sorgulanmaya başlanmasıyla ortaya çıkarılan sulandırma ekibinin uydurdukları fıkralar.vesselam...bir fıkra da ben yazacam birazdan...
ben niye gocunayım ki :) sen bi fıkra yazdın diye gocunacaksam cevap yazmaz konuyu silerdim :) işine gelenleri anlıyor işine gelmeyenleri anlamıyor işte bu ergenekoncular
aslında fıkra çok irdeleyici ama herkes görmek istediği gibi bakıyor.. bence güzel ve düşündürücü bir fıkra :)
Şayet bu fıkra gerçekse Adamın siyasi görüşünü ve kim olduğunu sorgulamak lazım.
Ben camide ne Hasan Hocamın nede M.Emin hocamın Ticaret Yaptığına hiç rastlamadım...
Aklımın zorlandığı Nokta, bundan 7 yıl Önce AK Parti iktidara geldiğinde şeriat gelecek Ülkeyi İran yapacaklar diye avaz avaz bağıranlar bu gün AK Partiyi dinsizlikle suçluyor! Muhalefetin uydurduğu kartel medyanında basına ve internet ortamına sürdüğü bir fıkra...Şu işe bakın Bir Paket sigara ile fıkra bile düzdürüyoruz...
şimdi adamın biri güzel sanatlarla ilgileniyor.resim vs yapıp bunları satarak para kazanıyor.adamın bir de maymunu var.adam bir gün bir yere gidecek,maymuna diyor ki:dükkan sana emanet kimseye bişey vermeyesin.maymun dükkanda bekliyor.hırsızlar geliyor.bakıyorlar maymun.ne yapsam diye düşünüyor hırsız,sonra buluyor.hırsız maymunla oyun oynuyor.hırsız ne yaparsa maymun da onu yapıyor.adam en son iki eliyle gözünü kapatıyor,maymun da kapatıyor.böylece hırsız dükkanı soyup gidiyor.dükkan sahibi gelince bakıyor ki dükkan soyulmuş.neyse maymunu yine dükkana bırakıp adam bir yere gidiyor.yine hırsız geliyor.tabi hırsız uyanık yine maymuna hareketler yaptırıyor.hırsız ne yaparsa maymun da onu yapıyor.en son hırsız iki eliyle gözünü kapatıyor maymun da eliyle gözünü göstererek gözlerini fal taşı gibi açıyor.bilmem anlatabildim mi...?