Bundan önce Nizipte su kıtlığı varken oldu.Şimdi değil
Yazdırılabilir Görünüm
Bundan önce Nizipte su kıtlığı varken oldu.Şimdi değil
tamir işleminin 2 saate kadar bitirilmesi ve su basılma işlemine basılması bekleniyor.
Suyun şehre ulaşması Sabahı, Kesintisiz verilmesi ise 24 saati bulacaktır.
geçen yılda su kesintisi olmuştu 2 3 gün..her yıl mutlaka 2 3 gün su kesintisi olur havalar ısınınca...beledıyeyi arıyorum birisi su borusunu patlatmış diyor..toprak altındakı koca ana su borusu nasıl patlar anlamadım gitti..100 bin nufuslu şehirde baraj 5 km yakınımzda koca fırat nehrı akıyor..bizim suyumuz yok..ne kadar acı...
yedek boru neden yapılmamışki..neden tek hatta bağlıyız...21. yüzyıldayız..su hayattır...
Neden 21. Yüzyılda 2 hatlı elektirk vermiyorlar boro tek kablo üzerinden veriyorsunuz.Önce kendinizi düzeltin daha sonra başkasını eleştir.
iyi yaw..akmasın sular..sanki tek bana lazım..nasılsa bosuna yazıyoruz burdan..tifo salgını başlarsa da eleştritmessiniz..
iyi allahtan hemen çözmüşler.yoksa millet perişan olurdu valla..
![]()
Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Su Terfi Merkezindeki ilçeye su besleyen deponun ana borusunda patlak meydana geldiğini belirtti. Yaşanan arıza nedeniyle 2 gün boyunca Nizip Şehir Merkezinin tamamına su verilmeyeceğini söyleyen Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Arıza ekibi tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren çalışma başlatıldığını ve arızanın giderilmesi için çalışmaların bugün akşam saatlerinde tamamlanacağını ifade etti. Yaşanan bu arıza nedeniyle Nizip İlçesine iki gün su verilmeyeceğini ifade eden Latif Karadağ, bundan ötürü Nizip Halkından özür diliyorum dedi.
Devamı İçin Tıklayınız...
Eskiden yapılan evlerde su depoları vardı,su kesintilerinde çok işe yarıyordu.
Neden patlamış olabilir bu boru daha yeni döşenmedimi, yoksa borular kalitesizmi, ya tekrar patlarsa .
Nizip'e her geldiğimde mutlaka hastalanıyorum yoksa sebebi Tifo mu.
o zaman bize neden bir şey olmuyor. nizibimizin suyu tertemizdir...
bahsettiğim olay 10 yıl oldu şuan bir sorun yok
madem konu su kesintisi ve ANKARA bende bir şeyler yazayım bende 2 yıl önce ankarada askerlik yaparken su sıkıntısı cok oluyordu onun için bizde arkadaslarla bidaha ankaraya gelmeyiz diyorduk