-
Yorumlarıyla destek veren, moral motivasyonunu arttırarak duygu ve düşünce dünyasında yalnız olmadığımızı hatırlatan yüreği sevgi dolu tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Paylaşmak açısından dün yaşadığım bir hadiseyi anlatayım. Gaziantepte çalışan (Nizip’te oturan) bir arkadaş Dervişle konuşurken beni gördü. Çalışmalardan dolayı tebrik etti. Sonra da eserlerin Şahinbey belediyesinde alımı konusunda destek verilmesi için yardımcı olacağını söyledi. BU beni oldukça duygulandırdı. Bir eğitimci olarak duygu ve düşüncelerimizin paylaşıldığını ve takdir edildiğini görmek şevk ve heyecan vermektedir. .
Tüm katılımcı ve yüreklerindirici arkadaşlara teşekkürler. .
-
Değerli kardeşim Godot.
Şiirlerim Milli Eğitim Bakanlığının ders kitaplarında yayınlacak derecede değer görür, taaaaa Ankaralardan, İstanbullardan, Bursalardan,Konyalardan......
Kitabımız Türkiye genelinde 3 baskı yapacak ve inter sayfalarında tavsiye edilecek kadar önem verilir..
Ama ne gariptirki görmek istemeyenler için mi yoksa Şair ve yazar olarak Nizip’te olmaktan mıdır bilmiyorum çok da dikkat edilmez. Bakın Baraj yılda iki defa Aile ve ergenlikle ilgili Seminere davet ediyor. Geçen yıl iki defa seminer verdim. Barajdakiler tanımadıkları için eğitimci ve yazar olarak değer verdiler. Ama Nizip sanıyorum eğitimci yazar ve şair olarak değil de arkadaş olarak gördükleri için önemsemiyorlar. Kim yazmış bu kitapları? Şu bizim seyit ahmet mi boşver ya. arkadaş olarak görenlere de selam ve sevgiler. .
BU arada NRT yede hasseten teşekkür ediyorum. Sağolsunlar haftada iki proğramla duygu ve düşüncelerimizi Nizip’li ailelerle paylaşmamıza imkan tanıyarak Perşembe günü Radyo Cumartesi günü de televizyon proğramlarıyla halka ulaşmamızı sağlamaktadır. Bu benim için oldukça önemli bir çalaışma. ÇÜnkü gençlik sorumluluk duygusuna sahip eğitimcilerin gayretli çalışmalarıyla geleceğe umut dolu bir yürekle hazırlanacaktır. .
Galiba NRTt artık netten radyo yayınına başlamış. Üstelik Nizip.com’dan da yayın yapmaktadır. .
-
Hocam gerçekten gerekı bu eser gerek diğer yazılı kaynakalrı dernek çini çabaları tv ve gazete yayınları ile hiğç durmada toplum için çalkışan tam bir insanlık örneği olarak tanına bilecek istisna şahsiyetlerden biridir hocam yüce ALLAH sizi yormasın .
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
-
değerli eğitimci yazarımız sayın seyitahmet uzun hocamızın bu çalışmasını tüm ailelerin çoçuklarına tavsiye etmesini dilerim. gerek dinimizce,gerekse aile yapısının güçlenmesi konusunda titizlikle ve itina ile hazırlanmış bir okuma setidir..
bunları söylemek hepimizce kolaydır oysa verilen emek bir dünyaya bedeldir.bu nedenle seyit ahmet UZUN beyefendiyi içtenlikle kutluyorum..
tüm duyarlı dostlarımıza ve arkadaşlarımıza bu seti almalarını tavsiye ederiz..
-
Büyük emekler verilerek ortaya çıkarılan bu faydalı eserlere tek kelime ile saygı göstermek lazım. .
Teşekkürler sevgili hocam......
-
hocaların hocası sevgili Seyit ahmet hocamız çokk güzel bir eser nerden alacağımızı biliyorum.galiba kelebek kırtasiyede var.ellerınden öperim mühterem hocamız.
-
Seyit Ahmet UZUN Hocayı kutlar başarılarının daim olmasını dilerim.Ayrıca tv deki programını cok begeniyorum bence böyle bir programın yapılması ilçemiz için çok iyi.kendisini tebrik ediyorum..
M.Bozfırat.