benim bildiğim deli dumrul islamiyet sonrasında gelişen türleden biri olan
dede korkut hikayelerinde bulunan kahraman veya oyuncu
diyebiliriz
Yazdırılabilir Görünüm
Ya su Ramazn beye 5 lira verin de uzatmasin artik.
Saka bir yana eger kanunsuz bir uygulama varsa uzerine gidilmesi en dogalidir. Makbuza dayali uygulama ise 'muhim' degil sonucda 'vergiler' sayesinde bu hizmetler yapilmaktadir.
Bir de bana muhalif diyorlar:)))
Saka bir yana, devletin aldigi 'verginin' tasarrufunu vatandas sorgulayamaz! Bunun icin yetkili savcilar ve de Yuce Meclistir. Savciliga suc duyurusu yapilabilir ama bu da ya baskaca kanuna ''muhalif' olmali ya da kisilerin kanunsuz is yaptiklari cihette mumkundur.
Vergiler haksizsa ya da oyle goruyorsak 'gosteri ve toplanti numayisine' aykiri olmaksizin tepki verilebilir ve de 'oy verme' gunu sandiga yansitilabiliriz. Bunun disindakiler beyhude ve tabiiki 'kanunsuzdur.'
yav geçenlerde bende nizipten halfetiye yük yüklemeye gitim 2 sınıf araç içi n 4.50 kesti tuafım giti acaba yalışmı diye sordum abi böylededi bir daha girmeyiz dedim vay uyanıklar vay TARHAN bey güzel tespit teşekürler.
sizin gibi insanlar azaldı bu turkiyede hakkını arıyan
Biraz önce bana ulaşan bir bilgi beni çok mutlu etti..Şanlıurafa'dan arayan bir arkadaşım Şanlıurfa günlük Olay gazetesinin nizip.com kaynak gösterilerek bizim haberi manşetten verdigini söyledi.Şanlıurafa'da en çok satan ve tüm resmi kurumlara ulaşan bu gazate umarım ilgili kurumların yetkililerine de ulaşır..Şanlıurfa Valiligi veya Gaziantep Valiliginin olaya el atmasını bekliyorum..
Haberin yankı bulması güzel.Bakalım değişen birşey olacakmı.
istanbul boğaz köprüsü uygulamasımı yapıyorlar akıllarınca
güzelbir hizmet yaptılarya arkasından hemen bir pislik çıkarmalılar
nizip ten birecik e gittik 20 km yol da uzamış....3.500 tl ödedik..gişedekine sordum en kısa mesafe her yerde 1.75 değilmi ..nedne 3.500 alıyorsun..köprü parası diyor...artık neye istinaden bu ücretlendirme var ise...
Halfeti'ye otobandan çıkayım dedim, OGS ile 2.40 TL ödedim.
G.antep'e 1.40 TL ödüyorum.