Evet yemişler ama ne yapsın kadın ocaklığın bacasından köpek yavrusu pirpirim aşının içine düşmüş, bu hikayenin sahiplerinin çocukları halen Akçakentte yaşamaktadırlar.
Yazdırılabilir Görünüm
Evet yemişler ama ne yapsın kadın ocaklığın bacasından köpek yavrusu pirpirim aşının içine düşmüş, bu hikayenin sahiplerinin çocukları halen Akçakentte yaşamaktadırlar.
:D abi siz akçakentlisiniz olayı biliyorsunuz lunu netçe bir anlatın yaww :D:D :D :)
Admin Mehmet'e sesleniyorum Akçakentlilerle uğraşanların tiz boyunları vurula.
daha nasıl acık olsun yahu köpek gelmiş egilmiş içine düsmüş pimpirim nedemek anlamadım ama o ne ise artık demekki tencere baya büyükmüş yoksa nasıl sıgsın içine düsünce kadında bunu karıstırırken farketmemişmi peki yani içinde bişi oldugunu ehuheu:)))))) pimpirimin içine düsünce kadın hiçmi pimpiriklenmemiş yani :))9
Bir Akçakentli var, birazdan damlar buraya
kim peki :))))))))
Öğretmenim pirpirim bildiğin semizotu, tencerede bizim ocaklıktaki yani mutfaktaki ocağın içindeymiş , bu ocağın bacasından yemek kokusunu alan garibim köpek yavrusu yani enik işeri düşmüş tencerenin içine nenemizinde gözleri kör olduğundan görememiş, işte bütün mesele bu ama bu akçakent düşmanlarının hesabını göreceğiz.:D
sen akcakentlimisin abi ben seni nizipli sanmıstım ama ora nerde buraya yakınmı?
Alemsin öğretmenim, Akçakent nizip'in en güzel köyüdür, eski Gaziantep yolundan gidersen ilk köy Akçakenttir, Nizip'e yanılmıyorsan 2-3 km mesafededir, bunlar köyümüzü çekemezler çünkü en güzel köy bizimkidir.
Akçakent Nizip'e yeşil Nizip denmesine neden olan köydür. Şahin gülme seni Akçakentin çayına atarım bak.
ay çok pardon tamam köyü neyse tam daha bilemiyorum tabi hımm bigün kısmet olur umarım oralarıda görmek :)))))))))
Şahin sen hiç abdal aşı yedinmi.