.............:) acaba????
Yazdırılabilir Görünüm
Bu kabul değil. Şöyle daha zor olsun hocam....
Acaba yazdığınız mesaja aynen katılıyorum.
Açıklama:(5*5=25)-(25*5=125)-(125*5=625)-(625*5=3125)
Çalışmalarınıza katkısı olmuştur umarım:) Sıkıntı olursa ispat yoluna gidebiliriz:)
Merak unsurudan nemalanıp farklı cevaplar bulmaya çalışacaksın ama farklı cevap geleceğini zannetmiyorum. Madem cevap bu değil...
tamam acıklıyorum ozaman maalesef kazanan kimse olamadı katılımda düşük oldu zaten hoş...
sıkı durun arkadaslar ehuehue
Bence öncelikle neyi sorduğumu bilmeden böyle cevaplar verdiniz gibisinden bir şeyler gelebilir. Ben farklı bir şey sordum gibi....
Doğru valla.
Yapma ya. Ben bizim dediklerimizin de doğru olduğunu düşünüyorum. Aksini idda ettin bu cevapla. İspatlamaya davet ediyorum....:)
Haklılık edebiyetı yapmayın hocam. Haklılığınızı ispatlayın.Sizin ve Mehmet'in dediklerine güvenim sonsuz ama cevabınızın doğruluğunun ispatı için bizim cevabımızı çürütmeniz ve cevabınızın doğruluğunu ispatlamanız lazım. Yoksa benim sizin cevabınız yanlış diye bir tezim yok, sadece ispatlamanızı istiyorum. Maksat biraz beyin cimnastiği yapalım...:)
bu mutlak gerceklerde ispata gerek kalmıyo ama ehuehue
Matematikte iki doğru olmaz, tek cevap vardır. Ya bizimkini çürütün ya da kendinizinkini ispatlayın. Ama ben vazgeçtim, cevap gelmiyor nasıl olsa; hep demagoji...:P