Ah pala abim ah.memeleket hasreti insana neler yaptırıyor.Abi Gaziantep’e 40 km.mesafede bir ilçe hiç il yapılır mı?Suyu tersine akıtıyorsunuz .Zor iş zor.
Yazdırılabilir Görünüm
Ah pala abim ah.memeleket hasreti insana neler yaptırıyor.Abi Gaziantep’e 40 km.mesafede bir ilçe hiç il yapılır mı?Suyu tersine akıtıyorsunuz .Zor iş zor.
BEN NİZİP İ HİÇ GÖRMEDİM AMA SİTEDEN FOTOĞRAFLARINI İNCELEDİM GERÇEKTEN GÜZEL İL OLMAYI HAK EDİYOR. KALKINAMAZ DİYE YORUM YAPANLAR OLMUŞ.. SİZİN GİBİ NİZİP E SAHİP ÇIKANLAR OLDUKÇA NİZİP E HİÇBİR ŞEY OLMAZ ARKADAŞLAR.
1-yatırımlar daha kolay olacak, çünkü iller bankası bizim yatırımcımıza sübvansiyon verecek!
2-işsizlik sorunu ortadan kalkınca, insanların geliri artacak,bu milli gelire yansıyacak ve en sonunda refah seviyesi yükselecek.
3-diğer illerde ki üniversiteler Nizip'tekinden çok mu daha iyi olacak,sadece zaman gerek bu konuda.üniversitenin büyümesi,eğitim elemanlarının artması vb gibi. ayrıca herhangi bir üniversiteye de bağlı bir üniversite açılabilir(gaziantep üniversitesi odtü nün bir koluydu,kocatepe üniversitesi de anadolu üniversitesinin, örnekleri çoğaltabiliriz) bunun yanında bir üniversitenin şehre getirisi o kadar büyük ki maddi anlamda.ne demiş süleyman demirel
''size bacasız sanayii kuruyorum''!
4-denemekte fayda var ne malum olmayacağı,biraz girişimici olalım deği mi?;)
5-il olunca kaldırımlar ve yollar genişleyecek,belediyenin işçi sayısı artacak... e tabi bu temizliğe de yansıyacak.sen anlamımıştım ben anlattım;)
il olmaya aday ilçeler arasında ili bile adam gibi olmayan iller var ki nasıl il olsunlar sorusu geliyor insanın aklına!
örneğin afyon/bolvadin:)
Nizip bunların içinde il olmayı alnının akıyla hak ediyor! fakat GaziAntep e çok yakın bu sorun teşkil edebilir.
saygılar...
bana göre Nizip il olmalı?
çoktan haketmiştir.
Mehmet Fatih Avcı beni gercekten anlamıssın yazdıkların için teşekürler....
Nizip zaten il olmadan daha ileri adı var bence il olsa yararı olsada daha çok zararı olabilir. bir çok ilde heryönüyle üstülüğünden göze çarpıyor.
T.C.
NİZİP VALİLİĞİ
...
bu...
ne kadar anlamlı olur be...
nızip il olmalıdır
Nizip zaten il gibi vazife yapıyor resmiyette de il olursa bunun hiç bir götürüsü olmaz aksine memleketimize getirisi olur kanısındayım....