harbiya neden kutlanırki tabi bazılarının işine yarıyor bazılarının kesesine zarar veriyor ondan dolayı dikkatli olmak lazım bu zaman kadar kımseye almadım öle bı hedıye alacağımda meçhul yanı...
Yazdırılabilir Görünüm
harbiya neden kutlanırki tabi bazılarının işine yarıyor bazılarının kesesine zarar veriyor ondan dolayı dikkatli olmak lazım bu zaman kadar kımseye almadım öle bı hedıye alacağımda meçhul yanı...
çok yapmacık geliyor bu günler bana sadece başkaları gösterişten başka bir şey değil bak benim eşim bana ne aldddıııııııı? Gibi yani sıcaklık yok sadece gösteriş geliyor bana
konuya yorum yapan sevgili erkek arkadaşlarım...haklısınız aslında kapitalistlerinn...tüketim toplumunun teşviki açısından böyle günler çok...ama gelin bunu bu bayan milletine inandırın ve ikna edin edebilirseniz..ilk cümle si kesin beni sevmiyorsun olur..hepimiz gerceklerin farkında olsakta...yine bu mecburiyet karsınında zorlada olsa bi şeyler yapıyoruz...( ben hariçç...sitenin tek taş fırın erkegi olarak...beni koruma altına almanız gerek...erkek lik onurunun kurtarıyorum....sizi gibi ultra lıght lar..).:):)
Diğer günler gibi, 14 Şubat sevgililer günü de elbette Kapitalistlerin dayatması ile insanlara alıştırlmaya çalışılan bir gün.Ama gelin şu sevgisiz dünyada birilerini sevmeyi haykırmaya teşvik edecek bu günü en az zararlı bir kutlama günü kabul edelim.Malum bir çoğumuz sevdiğimize sevgimizi açıkça söylemeyi gereksiz gören bir zihniyete sahip yetiştirlmedikmi? Sevginizi sevgilinize, çocuklarınıza ve arkadaşlarınıza cömertçe ve sık sık söyleyin.Hepimizin sevgi ile şımartılmaya ihtiyacı var.Üstelik esnafımız gerçekten siftahsız günler geçiriyor, minik hediyelerle de olsa sevdiğimizi onore ederken esnafa da kısmi de rahatlık getirmiş oluruz, fena mı olur Allah aşkına?!
Mahmut bey bu günler yüzünden evlerde patırtı çıkıyor, herkesin maddi durumu müsait değil, bu günlerde hanımına yada sevgilisine hediye almayanın vay haline.