Allah rahmet eylesin.mekaný cennet olsun ...ölüm bu elden ne gelirki
Yazdýrýlabilir Görünüm
Allah rahmet eylesin.mekaný cennet olsun ...ölüm bu elden ne gelirki
allah rahmet eylesin mekaný cennet olsunn
Allah rahmet eylesin.
20 yýl öncesinden hatýrladým kendisini, Atatürk ilkokulunun orada at arabacýlar dururdu o zamanlar ve arabacýlarýn içinde en süslü at arabasý onunkiydi, severdim kendisini ama o bunu bilmezdi,çok üzüldüm. Rabbim rahmetiyle muamele etsin inþaallah.
Allah rahmet eylesin, ölümden de kötü þey yanlýzlýk, ya sahip çýkýlmasaydý baþkana teþekkür ederim bu konuda, mekaný cennet olsun, annesini seven onu üzmeyen cennete gider, yolun açýk olsun.
En son baþkan ve kaymakamla parkta konuþmalrýna tanýk oldum. Baþkan rahmetli Seyit'e yürü seni garaja götürsünler rahat yerde yat uyu demiþti. Oda hele þimdilik benim yerim rahat sonra giderim demiþti.
Rahmetlinin at arabacýlýk yaptýðý zamanlardaki arabasýnýn süsü hala gözümün önünde hele birde kýrbacý vardý baþýna püskül koymuþ deyneðinide siyah-sarý elektrik selobantýyla helezon þeklinde süslemiþti.
ALLLAH RAHMET EYLESÝN, MEKANI CENNET OLSUN
Maalesef rahmetlinin cenazesine katýlan vede cenaze namazýný kýlan insanlarýn sayýsý baya baya azdý.Boþuna dememiþler ölüyede sahip lazým, diriyede. Allah kimseyi gariban vede kimsesiz etmesin.
ALLAH (c.c) Rahmet Eylesin.