Emeği geçenlere Teşekkür Ederim.
Yazdırılabilir Görünüm
Emeği geçenlere Teşekkür Ederim.
O fidanlara %20 fire çok iyi. Maşaallah sevindim şimdi... :)
Fakülte adına yazılmış bir dilekçe ile Birecik fidan müdürlüğünden yeteri kadar fidan temin etmek mümkün.
o ağaçlar yetişince çok güzel bir görüntü oluşur tam mesire alanı gibi olur inşallah fidanlar fire vermeden tamamı tutar nizipte olsaydım ve haberim olsaydı mutlaka gelirdim nizip myo yaşanacak ve eğitim görülecek bir yer halini almaya başladı bu ilk adımlar olur inşallah daha nice güzel girişimlerin devamına dileklerimle
selam arkadaslar agacdikiminde göstermis oldugunuz calismalardan dolayi hepinize
candan tesekkürlerimi borc bilirim o agacdikimini resimlerdende olsa gurur verici bir olay
ve dayioglu dervis dörtbudak ada öncülük ettigi icin ayrica tesekkür ederim kismet olur bir
gün gelirsem bende agac dikmek istiyorum.
Adi gibi gercekten yesil nizip olsun.Diyorumki hersey nizip icin olsun hepinizi saygiyla se
lamliyorum,
Mehmet AKPEK le okulu ziyaret ettiğimizde müdür bey fidan bulmakta zorluk çektiklerini, Birecikteki fidanlıktan ücretsiz alınan fidanların çok küçük olduğunu büyümelerinin zaman alacağını o yüzden 5-6 yıllık fidanları almak istediklerini ancak bu fidanların her biri için 8-9 lira talep edildiğini bu yüzden alamadıklarını söyledi. Büyük fidan temini için çalışma yapmak lazım olmazsa para toplayıp fidan almak lazım Nizipte böyle bir çalışma yapılabilir. Bizde İstanbulda yapabiliriz ancak bu işler için bir dernek yada vakıf kurulması gerekiyor yoksa para toplama işi tehlikeli, bu konuda müdür beyin çalışmaları var bir an önce derneğin kurulması gerekiyor.
gökhan abi nie bizide götürmedin diğer seferde bizde gitmeyi istioz
tabii bu pazar yine ağaç dikimi olacak ona gelirsiniz.
22/03 de mi gökhan hocam hiç dikili ağacım yok:( gelir bir kaç tane ağaç dikeriz...
gökhan 4-5 senedir oraya fidan dikiyonuz...hiçbiri iflah olmuyor...ne iş :))))
Öyle deme Ramazan ben gördüm %80 i tutmuş vallaha allahın dağı orman olmuş, her yer yeşil yeşil.
Ağaç mağaç derken görevede başlamışsın gökhan hayırlı olsun. Nasıl oldu bu iş