arkadaşlar sırf veli için o direği özellikle hızlandırdık belki inanmayacaksınız ama öyle yoksa daha sonra alınacaktı
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar sırf veli için o direği özellikle hızlandırdık belki inanmayacaksınız ama öyle yoksa daha sonra alınacaktı
Ne veliymiş ama :D:D Allah'tan sökülebilecek birşeyin üzerine çıkıyormuş, ya başka yere çıksaydı :D
Akıllı olup sen dünyanın peşinden koşacağına deli ol dünya senin peşinden koşsun.
yav veli hic bi$ey bulamasa
kavak agacina cikar:)))
deve kavaga cikinca veli bu i$i birakir :=)
inanmıyorum elektrik diregine çıkılmak suretiyle intihara tesebbüsü ilk kez duydum genelde catıya balkona felan cıkarlar ama
BIZIM VELININ ICADI bu direge cikmak
AMA CIKTIGI DIREKTE ELEKTIRIKK YOK
YANI ÖLME SANSI COK AZ:)))
ha pardon ben elektrik kısmını düsünmedim bi an direkten asagı atlamak gözümün önüne geldi pardon:)
Veli abim İnşaat Demiri ustasıdır. Yüksekten Kormaz.Giyer Botunu ve Kamfulajını Alır Bayrağını, Direğede Çıkar Uzayada:) Direk diye geçmeyin O Direk neler gördü neler, Veli abimki asLında Zevk MeseLesi Yer Yüzünde Alamıyormuş o zıkkımın tadını illa Direk diyor:D
veli direk : geç direk
veli meşhur oldu valla.
kaset falanmı çıkaracak acaba :)
olmadı şimdi:D ben orda beni evermezseniz atlarım diyecektim:( kimin işi bunu kaldırmak hemen geri diksin:D:D