sayın köylüm ahmet karayılan sende kayıpsın Niziplı bir emşerım kenanla akrabalığın varmı bana yazmış tanıyormusun hoşça kal kendine iyi bak
Yazdırılabilir Görünüm
sayın köylüm ahmet karayılan sende kayıpsın Niziplı bir emşerım kenanla akrabalığın varmı bana yazmış tanıyormusun hoşça kal kendine iyi bak
merhaba köylüm memet sen nasilin cok az görüsüyoruz
SAYIN DALKILIÇ SENİ TANIYAMADIM BENDE ZERGİLLİYİM KÖYDEN BAHSEDİYORSUN İNANKİ KÖY HAYATI ŞEHİR HAYATINDAN ÇOK ÇOK DAHA İYİDİR KENDİ İŞİNİ YAPSAN MESELA HAYVANCILIK TANIŞIRSAK MEMNUN OLURUM
ÇETİN YILDIZ
ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI
SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRÜ
selam çetın ben mehmet dalkılıç istanbul avcular cemil amcanın bacanağı
[u]selam cetın ben sabrı nın oğlu mehnmet dalkılıç cemil amcanın bacnağı</u
sayın Nizipte oturan köylülerım tahmin ediyorum doğru dürüt işi olan çok az sayıda köylü vardır çoğunuzda günlük işlerde çalışıyorsunuz peki size sorarım halinizden memnunmusunuz tahmın etmiyorum size sorarım hanginizde 2 büyük baş hayvan alacak parası yok veya hanginizde 30 kuzu alacak parası yok köydeki sulu tarlaların ekilmemesıde ayrı bir olay peki arıcılık veya seracılık bunların hangisi yapılamaz hepsıde yapılarbilir seyler peki siz ne yapıyosunuz akşamakadar kahvede oturup okey oynuyorsunuz ne diyelım haydi kolay gelsın
selam ben geldım heyyyyyyy kimse yokmu ya kardelerım Nizipte hiç köylü yokmu şaşırtmayın beni nizibin yüzde sekseni köyden gelme nerdeyse Nizipte Nizipli bulamayacaksınız bizim köylüler bükadarmı köylerinden komuşlar
sayın Niziplı emşerılerım konumuz köyler olunca ben size bir marka köyü tanıtayım evet oköy zergil ve gururumuz olan köyümdır neden marka köy dersenız ortada herşey Nizipteki işadamlarıyla ve esnaflarıyla güzel insanlarıyla ve dahasıda var sematik mizah anlayışı yüsek olan ogüzel insanlarımız Nizipte çok şeyler başarmışlardır ve ben bundan gurur duyorum Nizipte marka ollan firmlarımız sayarsak birkaçtane sayım kaya kuyumculuk güzel muhendizlik akfırat petrol postacıoğlu petrol özaslan petrol bunlar şuanda aklıma gelenler daha bunun gibi nice firmamız var yani Nizipte gerçekten zergil bir markadır
SİZİNLE VE KÖYÜMLE GURUR DUYUYORUM bende bir zergilliyim her memet abiyle kafalarımız uyuşmasada yine saygı bizden diyor ve hörmetlerimi sunarım
saın asi kardeşım sen beni tanyorsun ama kendini tanıtmadın tanışırsaak sevinirim kimsin kilrdensın ismin ne
sayın zegil köyüm
insanın böyle bir köyü varsa bence daha şanslı böyle bir doğa harikasına sayıp çıkmak gerekır dıye inanıyorum
kardaşım yanlız kendınıın deyil nekadar zergilı nın varsa göder yeterki zergilı olsun
bu zergilın geniş bir arazi görünümü zergil dağından baraj görünümü