hımmmm kimse yorumda bulunmamış hayret.demek yavaş yavaş ihtiyarlıyozki kimse tanımıyor bizi
Yazdırılabilir Görünüm
hımmmm kimse yorumda bulunmamış hayret.demek yavaş yavaş ihtiyarlıyozki kimse tanımıyor bizi
Mustafa kardeşimi yıllar öncesi meslektaşım olarak tanıdım. Maşallahı var o yıllardada hem yakışıklı hem karizmatik hemde fırtına gibi birisiydi. Yıllar sonrası burada gördüğümde çok sevindim. Mustafa kardeşim her girdiği ortamda kendisini kabul ettirecek kadar hoş sohbet, dürüst bir insandır. Onu kısaca şöyle tarif edeyim. Kendisi kısaca adam gibi adamdır. İnşaallah bir gece çiğ köfte etkinliklerimizde kendisini aramızda gördüğünüzde sizler bana Mustafa Kökoğlunu az bile tarif etmişsin diyeceksiniz. Aramıza tekrar hoş geldin sevgili can dostum Mustafa Kökoğlu....
Mustafayı gençlik yıllarından tanırım çok heyacanlı sempatik bir insandır.Selamlar
sevgili fsoyarik beni tanıdığın için teşekkür ederim ama bende sizi tanımak isterim
Mustafa bey'i hayal meyal hatırlıyorum ama futbolcu kardeşini (Rahmetli) çok iyi tanırdım, sebze halinde flinta gibi giyinir iyi top oynarlardı bizde onlara imrenirdik.
Sebze halindeki dükkanlarından eve eşya alırdık hemen eşekli bir hamal bulurduk ben eşeğin yularını tutardım hamal da kasaları tutardı, arkadan rahmetli Saraç Mamet seslenirdi "evladım boş kasaları tez gönder haa" diye geri gelirkende ben eşeğin üzerine binerdim zavallı hamal da beni kırmamak için kasayı elinde taşıdı.
Kasım eviniz sebze halinin arkasındamıydı yanlışmı hatırlıyorum acaba.bende seni hatırlar gibiyim
Evet sebze halinin tam arkasında, kum ve briket ardiyası vardı, orada.
tamam ya şimdi seni iyi hatırladım kasım.sizin bi tarafınız birecikliydi dimi
sebze hali taşınacakmış diye duydum doğrumu acaba
Mustafa bey şu linki bir inceleyin lütfen...
http://www.nizip.com/showthread.php?...ght=sebze+hali
Sevgili Kasım Böler yolladığın linke baktım ama durumu ben şu an içler acısı görüyorum okadar hal esnafı ne yapacak peki aslında şu seçim üstü hal esnafının durumlarını belirtir bi şekilde başkana çıkmalarını söylerim tabi seçim olduğu için bunu söyledim vesair zamanda olacağınıda zannetmiyorum.Yanılmıyorsam şuan 55 tane dükkan vardır bunları oya dönüştürürsen bayağı bi tutar.Bence çıkmaları lazım başkanın yanına söz alsınlar ne demek sebze hali yapılacak burası deyipde fıstık haline dönüştürmek ben esefle kınıyorum bu olayı
Sevgili Mustafa, sayfama yazdığın övgü dolu sözlere teşekkürler.Elbette biz yakın akrabayızÇünkü dedelerimiz teyze çocuğu ve İsmet amcan halamla evli.Eski akrabalık ilişkilerinin yaşandığı günlerde güzel hatıralar paylaştık.Mehmet amca çok efendi bir abimizdi.Umarım annende sağlıklı ve afiyettedir.Ben seni Ankarada biliyordum.Keşke ya senin istanbula ya benim youm İzmir'e düşse de görüşsek? İyi bir görevde çalışmana sevindim.Başarı ve sağlık dileklerimle selamlar...
Evet mahmut abi eski akrabalık ilişkilerimide çok anlamlı günlerimiz olmuş.Abi ben 10 yıl oldu buraya geleli ankaradayken geldiydim istanbula 3 ay görevli kaldıydım meşhur hasbahçede.inş kısmet olursa bende seni görmekten büyük mutluluk duyacağım
Mustafa Abi,
Görmeyeli yılar seni fazla yıpratmamış.Buna emin olabilirsin.
Selamlar Saygılar
Sevgili Ahmet karadağ sağol kardeşim ama sen beni iyi tanıyorsun ben tanıyamadım seni