Yapýcý olalým olalýmda eleþtriyide yapalým yanlýþ varsa tepki gösterelim , yanlýþý yapana doðruyu gösterelim ama bana yaptýðýnýz gibi menzile gidelim demeyin.
Yazdýrýlabilir Görünüm
Yapýcý olalým olalýmda eleþtriyide yapalým yanlýþ varsa tepki gösterelim , yanlýþý yapana doðruyu gösterelim ama bana yaptýðýnýz gibi menzile gidelim demeyin.
nizip.com sitesi tarihinin en seviyeli ortamýný yakaladý,el birliði ile ortamýmýzý bozmaya çalýþanlara engel olur ve kardeþlik ortamýmýzý bozmaz isek,bu seviye dahada yükselecektir. Hiç kimsenin bundan kuþkusu olmasýn. Herkes görecekki, elbirliði ile baþlattýðýmýz bu sevgi seli, dostluk seli,ilçemizin sesi ,kulaðý ve yüreði olmaya devam edecektir. Herkese saygýlar sunuyor,konuyu açan caným abiminde ellerinden öpüyorum. Ýyiki varsýnýz...
Bu ne Biçim yazý
Þaka tabi teþekkür ederim.
Önemli ve nazik yazýn hepimize fikir veriyor.
Þu an ülkemiz büyük bir risk altýnda.
Ne olur. Birbirimizi herhangi bir düþüncesinden dolayý üzecek ve kýracak aðýr kelimelerden kaçýnalým.
Ben yýllardýr þunu söyledim.
Aleviler ne istiyor;
Cem Evlerine resmiyet.
Lütfen resmiyet kazandýralým.
Kurd kardeþlerimiz ne istiyor.
Kurd çe televizyon ve eðitim
Lütfen resmiyet ve haklarýný verelim.
Asla bizi birbirimizden ayýrmaz.
Asla bizi zorda býrakmaz.
Aleviler ve Kurdler elbette bizim kardeþlerimiz.
Hiç insan kardeþinden korkar çekinir veya þüphe eder mi?
Silah ve þiddetten uzak duralým.
Silah sadece düþmana doðrultulur.
Ben kendi vatanýmzda düþman olduðunu sanmýyorum.
Kendimizi Savcý hakim Polis Jandarma yerine koymayalým.
Bu devletin hepsi var.
Ayrýca Savcý ise polislik
Polis isel savcýlýk hakimlikte yapmayalým.
Savcýlýk hakimlik ayrý iþ polislik jandarmalýk ayrý iþtir.
Gülümseyen mutlu aydýn ilerici müslüman türk bir anadolu için daha çok sabýr ve çalýþma zamandýr.
sitede çogu zaman benimde dikkatimi çekiyor.
kimse kimsenin düþünceve görüþlerine saygý duymuyor.
herkes ayný görüþ ve düþünceleri paylaþmak zorunda degil ama yiede saygý duymk lazým..
Allah razý olsun abi...
müslüm abi zorla güzellik olmaz býrakýn gidenler gitsin menzile sizi zorla götürmedikce
tabiki sitede yanlýþ veya dogru düþünen abilerimiz ve kardeþlerimiz var veya yok birbirimize anlayýþlý davranýrsak herþeyin üstünden geliriz sevgi ve saygý oldugu sürece biz türkler nelere katlanmadýk bunlarýda baþarýrýz dünyada bizim gibi sabýrlý bir insan oglu oldugunu düþünmüyorum bile yeterki herzaman anlayýþlý olalaým,
benim burda size ögüt vermek haddime bile düþmez lütfen beni yanlýþ anlamayýn biz gencler sizin gibi büyüklerden ögüt ve nasiyet bekleriz her zaman saygýlarýmla...