-
çalıştıgım şirketin müdürü bir takım işler için nizipe gidip bazı köylerde yaklaşık olarak 20 gün kalıp geldikten sonra en çok dikkatini çeken şeyi çevresine şöyle anlatıyordu..
-arkadaş bu nizipliler bir balcan yiyor, bir balcan yiyor akıl işi değil. hangi eve gitsem o evde kesin balcan yemeği var.
sabah kalkıyor ateşi yakıp balcanı közleyerek dürüm ediyorlar, öglen tepsilere balcan kebabını düzüp fırına yolluyorlar, akşamda içini oyup dolma yapıp yiyorlar :)
( tabi o anlatırken patlıcan diyor )
-
Buraya yazdığımız mesajlara ne oldu neden silindi.
-
bende tam bunu düsünüyodum:))
??
-
herkesin komple yazilarini silen
gökhanin dervis kelimesini kacirmis anlasilan.
ve daha da asla ciddi konuya ne yorum ne öneri ne bisey yazcam.gülme harici isler atmiycam siteye
yeterince zaten ciddi düsünenler var
-
Yani bu işi Gökhanmı yapmış.
-
bilmiyorum gökhanin yaptigini ama en son tartismistik gökhanla"" dervis in fikri neyse zikri odur""yazdigi icin sonrasinda helallestik .sonraisndada asil tartisma konusu haric tüm yazilar silinmis.
-
valla bizle kötü seyler yazmadık elestirilerimizide yaptuık ama biri silmiş işte neden acaba??
-
tamam son yazılarım konunun biraz dısına cıktı onların silinmesine lafım yok
ama ilk yazdığım mesaj neden silindi ben o kısma takıldım tamamen konuyla alaklıydı ve bende dısarıdan biri olarak olumlu olumsuz bi şekilde elestirimi yaptım sanırım elestirilerden biri rahatsız olmus:))))))))))
-
Benim suçum ne, sizin yüzünüzden benim mesajlarda uçmuş. Yazın şimdi benim yerime 10 mesaj.
-
...................................
-
Gökhanın günahını aldık o silmemiş ama çokta önemli değil kimin sildiği demekki silmek gerekiyormuş silmişler bundan sonra yazdıklarımıza dikkat edelim.
-
...........................................
-
ben kimsenin gunahini almadim .cünkü gökhan silmistir demedim.
boro boro kimin hakli oldugu o kadar da önemli degil
asil benim üzüldügüm olay $u
zaten yazdiklarimiz bir anlam ifade etmiyor kimsenin nazarina dikkatine alinmiyor.barii durduk yerde birbirimizi kirmayalim,ben onun derdindeyim.
-
Nizip güzel yerdir gerçekten her boşluğumda gelir çarşı camiinin önünde çay içip insanları izlerim.
-
Buradaki mesajları, sebep belirtmeden silen ve değerli arkadaşlarımın tepkisini alan sorumlu arkadaşım kimse, nedenini söylesin ve arkadaşları ikna etsin.