-
Çok değil bundan bir sene evvel M.Yazıcıoğlu beyefendi Hocam diyerek saygı duyduğu bir insanın elini öpmeye yeltenmesinin ardından Ulusal basınımızda bir küfür edilmediği kalmıştı , vay efendim nasıl olurmuşmuşta, nasıl öpermişmiş. Ve bu eleştiri %99u Müslüman olan bu Ülkede yaşanıyor..
Aynı Ülkede MİGROS benzeri yahudi menşeli şirketler kurup Müslümanların sırtından kazandığı parayla ün’lenip bir papazın elini öpen ve vaftiz olan vede kimliğinde ’’İSLAM’’ yazan bu zat-ı muhterem için aşaiıdaki ve buna benzer yorumlar yapılacak.
Beyler bu tarz yazılar pek tarzım değil ama biraz elinizi vijdanınıza koyun, burası Müslüman bir Ülke ve burası TÜRKİYE, ve bu Ülkede kendisini "EKÜMENİK LİDER" olarak lanse eden bu papazın elini öpmek ne manaya geliyor.
alıntı:
"quote" Gökhan Dokuyucu demişki:
.
Arkadaşlar aNLamış değilim bu benim düşüncem bu ülkede TC kimliği olan herkes bu ülkede istediğini yapmakta özgür değil mi?.
İllaki bir düşünceyi, bir ideolojiyi mi benimsemek zorunda!!!.
.
Evet, "bu ülkede herkes istediğini yapmakta özgür", ancak Müslümanlar HARİÇ.
.
Edited by - pala on 30.11.2006 21:26
-
<o:p <p class="MsoNormal" style="MARGIN-LEFT: 18pt; TEXT-INDENT: -18pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 18.0pt" <span dir="ltr" <o:p </o:p .<p class="MsoNormal" style="TEXT-ALIGN: center" align="center" BU NE İŞTİR ANLAMADIM!<o:p </o:p .<p class="MsoNormal" style="TEXT-ALIGN: center" align="center" DİNİ İÇERİKLİ KONULAR BÖLÜMÜNDE, DİN SÖZKONUSU,<o:p </o:p .<p class="MsoNormal" style="TEXT-ALIGN: center" align="center" ANMAK BİLENDE KONUŞUYOR BİLMEYENDE.<o:p </o:p .<p class="MsoNormal" style="TEXT-ALIGN: center" align="center" BİR TEK KİŞİ: BUNUN DİNİ HÜKMÜ NEDİR DİYE SORMAMIŞ<o:p </o:p .<p class="MsoNormal" style="TEXT-ALIGN: center" align="center" YAZIKLAR OLSUN.<o:p </o:p .<p class="MsoNormal" Bakınız aşağıda sadece ayetlerin ve hadislerin meallerini naklediyorum. Manaları gayet açık, yoruma gerek yoktur.<o:p </o:p .<p class="MsoNormal" <o:p </o:p .- <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Ey iman edenler! Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin.Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirlerinin tarafını tutarlar).İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır.Şüphesiz Allah zalimler topluluğuna yol göstermez. (Maide Suresi,51.Ayet)<o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" Hazin tefsirinde Ebu Musa el-Eş’ari (r.a.) şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir.
Bir kere ben Hazreti Ömer (r.a.’e:
-Benim Hıristiyan bir katibim var, dedim.O’da:
-Hay Allah canına alasıca! Sana ne oluyor.Bir Müslüman katip edinsene.Allah’ın <<ey iman edenler! Ne Yahudileri, ne de Hıristiyanları dost edinmeyin>> , ayeti kerimesini hiç duymadın mı? buyurdu.Bunun üzerine ben:
-O’nun dini kendine ait bana lazım olan yazısıdır, deyince O:
-Madem ki Allah onları hor ve hakir kılmıştır, ben onlara ikram etmem.Allah ki onları alçak kılmıştır, ben onlara ikram etmem.Allah ki onları alçak kılmıştır, ben onları aziz kılmam.Allah onları rahmetinden uzaklaştırmışsa, ben onları yaklaştırmam.> buyurdu.O zaman ben:
-Basra’nın işi ancak onunla halleloluyor, diyince, Hz.Ömer (r.a.):
-Farz et ki Hıristiyan öldü.O zaman ne yapacaksın? dedi.
Yani <<onun ölümünden sonra ne yapacaksan şimdi onu yap, ondan başka hiçbir Müslüman bularak ona muhtaç olma.>> buyurdu. <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Allah indinde (katında) din ancak İslam’dır.’’ (Al-i İmran, 19 ayet) <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Kim İslam’dan başka bir din ararsa, o istediği din kendisinden asla kabul olunmaz ve o kimse ahi rette hüsrana uğrayanlardandır.’’ ( Al-i İmran,85.ayet) <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Sonra da seni din konusunda bir metot sahibi kıldık. Sen ona uy; bilmeyenlerin isteklerine uyma.’’
’’Çünkü onlar, Allah’a karşı sana hiçbir fayda vermezler.Doğrusu zalimler birbirlerinin dostlarıdır; Allah’da takva sahiplerinin dostudur.’’ (Casiye Suresi,18.,19.ayetler) <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" Peygamber Efendimiz (s.a.v.) hadisi şeriflerinde şöyle buyurmuştur:
’’Her kim bir kavmin amellerini (yaptıklarını) severse (hoş görürse kıyamet gününde) onların arasında haşrolacak ve onların yaptıklarını yapmasa da onların hesabıyla muhasebe edilecektir.’’ (Deylemi) <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Her kim bir cemaatin kalabalığını artırırsa o, onlardandır.Ve her kim bir kavmin (topluluğun) yaptıklarından razı ve memnun olursa o işi yapanların ortağı olur.’’ (Deylemi) <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Bizden başkasına benzeyen bizden değildir.Yahudi ve Hristiyanlara benzemeyin.’’ (Tirmizi) <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Kim bir kavme benzerse onlardandır.’’ (Ebu Davud) <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Onlar kendileri gibi sizin de kafir olup böylece kendilerine eşit olmanızı arzu ederler.’’ (Nisa Suresi,89.Ayet) <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Ey iman edenler! Eğer benim yolumda savaşmak ve rızamı kazanmak için çıkmışsanız, benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanlara sevgi göstererek, gizli muhabbet besleyerek onları dost edinmeyin.Oysa onlar, size gelen gerçeği inkar etmişlerdir.Rabbiniz Allah’a inandığınızdan dolayı Peygamber’i de sizi de yurdunuzdan çıkarıyorlar.Ben, sizin saklı tuttuğunuzu da, açığa vurduğunuzu da en iyi bilenim.Sizden kim bunu yaparsa (onları dost edinirse) doğru yoldan sapmış olur.’’ (Mümtehine Suresi, 60.ayet) <o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır.De ki: Doğru yol, ancak Allah’ın yoludur.Sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyacak olursan, andolsun ki, Allah’dan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.’’ (Bakara Suresi, 120.ayet)<o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Her kim bir cemaatin kalabalığını artırırsa o, onlardandır.Ve her kim bir kavmin (topluluğun) yaptıklarından razı ve memnun olursa o işi yapanların ortağı olur.’’ (Deylemi<o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" ’’Ey iman edenler! Müminleri bırakıp da kafirleri dost edinmeyin; (bunu yaparak) Allah’a, aleyhinizde apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz?’’ (Nisa Suresi, 144.Ayet)<o:p </o:p <li class="MsoNormal" style="mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" [u] "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" Muhyiddin-i Arabi (K.S) buyurmuştur ki </u "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" :
’’Şam-ı Şerif’te gördüm ki, Müslüman erkekler ve kadınlar Hristiyanlarla dostluk ediyorlar, onlara yumuşak muamele yapıyorlar, küçük çocuklarını kiliseye götürerek bereketlenmek yoluyla ma’mudiye suyundan onların üzerine serpiyorlardı.İşte bu kafirliktir.Bundan Allahu Teala’ya sığınırız.’’<o:p </o:p
<p class="MsoNormal" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" <o:p </o:p .<p class="MsoNormal" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" <o:p </o:p .<p class="MsoNormal" "FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Verdana" Yorumlarınız bunlara muhalif ise tövbe istiğfar ediniz. Benim görüşüm falan filan değil. Allah’ın ve Peygamberin dediği doğrudur. Ö senin görüşün senin dinindir. Bizim dinimize Allah ve peygamber karar verir.<o:p </o:p .</o:p
-
Bu konuyu buraya açarak bizleri bilgilendiren Fatih Soyarık Beyefendiye;.
Resimle belgeleyen Pala beyefendiye;.
Dini ve milli hassasiyetlerinden dolayı Akhaneton ve acun27 beyefendilere,.
Tek rehberimiz olan Kuran ve Sünnetin bu konudaki görüşlerini buraya, özetleyerek taşıyan ve bizimle paylaşan Fecrisadık hocaefendiye deruni şükranlarımı arzediyorum..
Fecri sadık hocaefendinin son cümlede ifade ettikleri, bu gibi konularda sıradan konuşulmaması gerektiği ve de bazen bir tek sözün imani bakımdan insana neler kaybettirdiğini açıklayan bir makalemi makalelerin editör bölümünden acizane şahsıma münhasır bölümdeki "Ağzı olan konuşur ama fetva veremez" başlıklı yazıyı okumaları faydalı olur kanaatindeyim..
Doğrular Allah ve Resulunundür. Hatalı ve yanlış ifadeler şahsımıza ve nefsimize aittir..
-
alıntı:
"quote" pala demişki:
Evet, "bu ülkede herkes istediğini yapmakta özgür", ancak Müslümanlar HARİÇ.
.
Hayır abi Müslümanlar ve Herkes. Özgür demeyi burada ben başıboşluk olarak anlıyorum. Türk milleti başıboş değildir. Geleneklerine, kültürüne, inancına bağlı bir millettir. Ne demek herkes herşeyi yapmakta özgür. Asla değildir. Burası Ne Türkiyedir, ve altın gibi parlak bir geçmişi vardır. Asırlarca milletlere öğrettiğimiz kültür hazinemiz ve medeniyetimiz vardır. Bunlara muhalif hareket edemeyiz.
-
Bizim asırlarca öğrettiğimiz bu değil hocam biz özgürce dinini yaşamayı kimsenin özgürlüğünü kısıtlamamayı öğrettik. .
Her insan bu ülkede istediği gibi yaşayabilir. Özgürlük denen bir kavram var .
Arkadaşlar aNLamış değilim bu benim düşüncem bu ülkede TC kimliği olan herkes bu ülkede istediğini yapmakta özgür değil mi?.
İllaki bir düşünceyi, bir ideolojiyi mi benimsemek zorunda.
Edited by - İ.H.Er. on 11/30/2006 11:29:10 PM
-
Galiba konuda vurgulanmak istenen ve anlaşılamayan, kendini müslüman gösterip de bu ayine katılmak için, ayine gidenlerde. Aslında oraya sırf izleyici ve gözlemci maksadıyla gidenleri de ayırmak lazım. Yoksa her hangi bir dine mensup vatandaşlarımızın şiddetle dışlanması sözkonusu değildir, olmamalı diye düşünüyorum. Her insan özgürce dinini yaşamalı ki bu Medine devrinde de olmuştur, yan yana fakat mesafeli komşulukları vardı..
Ben başka bir noktaya konuyu çekmek istiyorum, belki açılır diye bekledim ama Sayın Sezer’in sırf başları örtülü diye ki nedeni ne olursa olsun, çağrılmayan bürokratların eşlerine uygulanan ve reva görülen yaklaşımın, papaya uygulanmaması ! Bence bu nokta daha hassastı, günlerce o fotoğrafı bekledim ve görünce buruk bir tebessüm mimiği ile beraber yutkunabildim sadece..
-
Gerek islamın medine dönemi, Gerekse Ondan sonraki İslamın uygulandığı asır ve medeniyetlerde elbette Tüm ırklar, dinler, meşreb ve mezhepler aynı çatı altında yaşamışlardır. İslamın yabancılara tanıdığı hakları burada saysam, bu güne en medeni gibi gözüken ülkelerin bile buna güçleri yetmeyecektir. .
Ancak Her nerede yaşarsanız yaşayın, Mutlak özgürlük veya başka bir deyişle, başı boşluk sözkonusu olamaz. Bu ülkede herkes istediğini yapmakta özgür değilmidir, ifadesi sadece Bakırköy akıl hastanesinin hasta koğuşlarında olur. Orada bile olacağı kanaatinde değilim. .
Anayasa, kanunlar, örf, adet, gelenek ve dinin tarif ettiği ölçüler kadar özgür olunabilir. .
Herkes dininde serbesttir. Kimseye bu konuda zorlama olamaz. Yalnız münafıklık apayrı bir husus. Kimliğimde müslümanım, müslüman millete Allah, peygamber bayrak diyeceğim ama, benim tüm hürmetim ve yatırımım papaza ve hristiyanlaradır. Bu iki yüzlülüktür. Münafıklıktır. İnsan olmanın onurunda böyle iki yüzlülüğe müsaade yoktur. .
Yokturda ne yapaliriz. En azından bu paylaşım ve fotoğraflarla aydınlanır ve Cem uzanınıda, Rahmi koçunuda, bilmem kimi de tanırız en azından. Bu Cem uzan denen kılıksız köstebek, yarın beni yönetmeye kalkacak. Elbette bilmek ve bu millete bildirmek durumundayım..
-
Bundan 2 ay evvel sayın A.Necdet Sezer ile ilgili bir yazı yazmıştım, sezer’in islamdinine tavrından bahsetmiştim ama o konu alel acele yangından mal kaçırılır gibi kaldırılmıştı. Hal böyle olunca papa ve A.Necdet Sezer arasındaki diyaloğu ve buluşma esnasında varolan’’dini simge’’imtiyazını yazmaya çekindim. yazsaydım bile yine kaldırılacaktı belki. şimdi de yazsam belki yine silinecek. biliyorum sevgili mod arkadaşlar benim iyiliğim için kaldırıyorlar, kanunla başımın derde girmemesi için kaldırıyorlar ama biz susmaya devam ettikçe, hep sineye çektikçe daha çoook çile çekeriz. .
ve daha birçok defa başörtüleri bacılarımızın başından söküp çıkartılır.. .
.
-
Benim yabancı bir sürü arkadaşım var. Ne yapacam ben şimdi?
-
çok güzel şeyler yazılmış,.
Ben yıllarca otomotiv yan sanayiinde çalıştım, .
14 yıllık meslek hayatımın .
6 yıl koreli bir firmada çalıştım ----2 kere kore ve japonyaya gittim 25-30 gün kaldım.
2 yıl italyan bir firmadaçalıştım ---- 4 kere italyaya gittim 2 ay bir kerede olmak üzere toplam 4 ay italyanın çeşitli kentlerinde kaldım,.
2 yıl ispanyolbir firmada çalıştım ---2 kere ispanya 2 kere almanya 1 kere fransa olmak üzere 2’şer hafta gittim,.
son olarak%100 TURK bir şirkette çalıştım ama lisansörümüz italyandı --- 3 kere italya 1 kere almanya 1 kere fransa fuar çalışmalarına katıldım,.
TOFAŞ-FORD-TOYOTA-HYUNDAI-HONDA-MERCEDES HOŞDERE-MERCEDES AKSARAY-MAN ANKARA -TEMSA ADANA fabrikalarını avucumun içi gibi bilirim, .
Bursada oturuyorum sık sık istanbula , ankaraya ve izmire gidiyorum,.
Bunları niye anlattım biliyormusunuz ? Reklam olsun diye değil allaha şükür megaloman bir insan değilim, .
BURSA’da ulucamiye,yeşil camiye,ulucamiye ,istanbulda sultanahmet,ayasofya v.s tüm büyük camilere turistlerin girmesi (Namaz vakti bile olsa) serbesttir. ama nasıl serbest , girişte başörtüler vardır,şalvarlar vardır,başı açıklar başlarını kapatırlar ,şortla girenler (bayanlar ve erkekler) şalvar giyerler. ben bazı turistlerin ulucamide müslümanlar ile birlikte namaz kıldıklarını (yani sadece çevrelerine bakarak hareketleri yaptığını) çok gördüm, hatta bir keresinde bir ihtiyar amca okurkrn dudağını çok oynatıyordu, yanındaki gayrimüslimde ona bakıp dudaklarını oynatmaya başladı çok gülmüştüm bu olaya namaz sonrası,.
Dediğim gibi yurt dışına çok gittim ve değişik dinlere ,yaşamlara olan merakımdandır belkide bende çok kilise gezdim , katedral gezdim, japonyada ve korede buda tapınkalarına gittim,.
gözümüzün önünde bir merhumu eşyalarıyla yaktılar, ve küllerini yakınlarına verdiler,.
ama sonuç ELLAHDURULLAH MÜSLÜMANIZ, inançlarımızda hiçbir şey değişmedi,.
Hatta ve hatta rahmetli babamın cenazesinde , koreli Genel müdürüm 3 veya 4. safta cenaze namazı kılmıştır, haaaaa nedir adam ateistti ama gönlümüzü kazandı, antepten,Nizipten amcalarım ve halalarım hepsi gelmişti hepside hayret etmişti,.
dediğim gibi ben FORD ,TOFAŞ ve ARÇELİK ’le çok çalıştım yani bunlara mal verdik, çok gittim geldim, bu adamların ,yani rahmi koç’un kiliseye gitmesini birazda iş icabı diye düşünüyorum,.
unutulmamalıdır ki bazı insanların bunlar devlet erkanı olabilir iş adamları olabilir bazı mekanlarda boy gösterebilirler ben bunları çok doğal karşılıyorum, Cem uzanın gitmeside çok doğaldır, çünkü o kapitalist düzene hitap eden bir parti lideridir, ve o ayin ortamı onun tam yeridir.
Sayın Fecrisadık hocamı tanımam ama herhalde Nizip’ten dışarı çıkmamış bir kişidir kendisi,.
Sayın hocam bazı insanların bazı aktivitelere katılması,bazı yerkere gitmesi o görüşü benimsediği anlamına gelmez, tayyip erdoğanın şeyhlerin dizleri dibinde çoook fotoğrafları çıktı,sonunda ne oldu "onlarla fotoğraf çektirmem fikirlerini benimsemem anlamına gelmez" dedi yırttı,.
SON SÖZ ; İş icabı - devlet menfaati için v.s gibi nedenlerden dolayı insanlar heryerde bulunabilir , .
Selamlar, .
İlker KAYAR.
.
-
üstteki yazıdan Alıntıdır.
".
SON SÖZ ; İş icabı - devlet menfaati için v.s gibi nedenlerden dolayı insanlar heryerde bulunabilir , ".
Ama DİN değiştirmiş gibi gözükülmez.
-
alıntı:
"quote" admin demişki:
Galiba konuda vurgulanmak istenen ve anlaşılamayan, kendini müslüman gösterip de bu ayine katılmak için, ayine gidenlerde. .
.
Teşekkürler sayın Admin, Bizim de vurgulamak istediğimiz bu konu.
-
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2516386.jpg[/IMG] http://www.bursahakimiyet.com.tr/ICERIK/FOTO/2006/11/29/S-2.jpg[/IMG] .
http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/ap/20061128/capt.59a63b618495458ea3d1da763810c9a8.turkey_pope_ist122.jpg[/IMG]?x=380&y=266&sig=.P5ntYULtlJLGvXv.AcxLQ-- .
Şimdi yukarıdaki resimleri iyi inceleyelim CumhurBaşkanı, Başbakan ve Diyanet işleri Başkanı.
Bu kişiler şimdi papa ile görüşüp dünyada dinler arasında barış olduğunu simgelemişler değil mi?.
Cumhurbaşkanımızın imanını ancak cumuhurbaşkanımız bilir (paranın ve imanınkimde olduğu bilinmez.).
Anayasa, kanunlar, örf, adet, gelenek ve dinin tarif ettiği ölçüler kadar özgür olunabilir.
Cumhuriyete göre böyle değildir..
Herkes dininde serbesttir. Kimseye bu konuda zorlama olamaz. Yalnız münafıklık apayrı bir husus. Kimliğimde müslümanım, müslüman millete Allah, peygamber bayrak diyeceğim ama, benim tüm hürmetim ve yatırımım papaza ve hristiyanlaradır. Bu iki yüzlülüktür. Münafıklıktır. İnsan olmanın onurunda böyle iki yüzlülüğe müsaade yoktur..
Dediğiniz sonuna kadar doğru hocam katılmamak elde değil böyle yapanların sucunu inşallah Allah verecek...
Ancak Her nerede yaşarsanız yaşayın, Mutlak özgürlük veya başka bir deyişle, başı boşluk sözkonusu olamaz. Bu ülkede herkes istediğini yapmakta özgür değilmidir, ifadesi sadece Bakırköy akıl hastanesinin hasta koğuşlarında olur. Orada bile olacağı kanaatinde değilim. .
.
Bu ifade başlı başına bir laf ooyunudur. Bu ülkede yaşayan insanlar başkasının hakkına tacizde bulunmadığı sürece özgürdür. Her konuda bu inanç ,ideoloji, fikrini özgürce ifade etme gibi ama uslüpuna uygun biçimde olmak şartıyla şuan bizim yaptığımız gibi kimseyi aşağılamadan fikirlerimizi beyan ediyoruz. .
.
Bizim tek sorunumuz Özgürlük ve Din kavramını yanyana koyduğumuzda ateşle barut muamelesi yapmaktır. Ama hadislerde de açıktır ki özgürlük bireyin en Büyük haklarından biridir..
.
Edited by - İ.H.Er. on 12/1/2006 12:02:18 AM
Edited by - Gökhan Dokuyucu on 12/1/2006 12:11:14 AM
-
ben rahmi koç’un din değiştirdiğine inanmam, ben onun elinden firmam adına ödül almış bir insanım, konferanslarına ve açılışlarına katıldım, hiçbir konuşmasında ve personel politikalarında bu tür bir şey sezmedim, İTALYAN’larla ortak olduğu için (FIAT-TOFAŞ) bu toplantıya gitmek zorunda kaldı diye düşünüyorum,.
selamlar, .
.
ilker .
.
-
Yukardaki resimlerle konunun hiç alakası yok