Allah muhabbetinizi arttırsın. Ne güzel böyle dostluklar kuranlara.
Yazdırılabilir Görünüm
Allah muhabbetinizi arttırsın. Ne güzel böyle dostluklar kuranlara.
Evet bende birkaç keleme edeyim. .
Bak Akmet görüyorsun. .
Bu ekip sen deki ben Antepte davet vereceğim de oraya da gelir. .
Haaa Musa Hocamın bir daveti olacak, bekliyoruz. .
İşte bugün 10 kişilik gurbetteki Nizip.com seneye aynı daveti verdiğinde 20 kişiden az olmayacak ben bundan daha çok eminim. .
He zaman birbirimizi görmek için fırsatlar aramaya oluşturmaya devam edeceğiz. .
Ben en çok bizi karşılamaktan büyük sevinç duyan ağebeyimiz Fatihe teşekkür ediyor. .
Oktay karderşime ise artık teşekkür etmek az geliyor. .
Hani Nizip te bir yere misafirliğe gideriz, otururuz ya .
hani içerdekiler kalabalıksa cümleten merhaba deriz ya.. .
Onlarda az duyulacak sesle merhaba derler ya.. .
Onun gibi Oktay abi tüm destek yardım ve katkıların içinCÜMLETEN TEŞEKKÜRederiz..
Ahmet Er değerli dost mütevazi arkadaş kardeş... .
Hem şoförlüğümüzü yaptı hem yediklerimizle uğraştın.
Sen hepimize bana veMurat’a tahammül ettin. .
İlker Kayar, o Bursalı orada yaşıyor, Çokşuruğu biliyormusunuz işe o köylü. .
Yarışmamızda bize renk katan ve birinci olan Cem KAYAR hocamızın akrabası...
Dişini çektirmiş hasta haliyle aramıza katıldı. Yediklerinin tadını almadı ama başka sefere .... .
Murat Çelik, kendisi sitemizin belkemiği adı duyulmayan bir kardeşimizin ağabeyi (yanlış mı biliyorum yoksa kim büyük tü) neyse o çok kıymetli cana yakın ve de espirili kardeşimiz .
Bir sorunu vardı yolda Arabımızın şoförü... .
yavaş gittiği için durmadan Ahmet hızlı git geç kaldık hava ve yol çok güzel bas bas diyordu... .
Bizde gülmekten yerlere yatıyororduk. .
Vallahi yol bu kadar kişi ile gidilince daha bir lezetli ve güzeldi.. .
Haaa Cengizi unuttum hepimiz onu tanıyoruz. .
Sessiz akıllı ve mütevazi... .
O bilgisayar mühendisimiz... .
Tabi insan bilgili olunca onun gibi oluyor.. .
daha yazacağım anı çoook ... .
.
.
SEVGİLİ VE HÜRMETE LAYIK ADMİNİM ZATEN BU YIL ALLAHIN İZNİ İLE NİZİP EKİBİNİ ÖZELLİKLE YAZ BAŞINDA MUTLAKA BURSAYA BEKLİYOTRUM..
AYRICA KIŞ AYINA KADAR GELİP GİTMELER BUNA DAHİL DEĞİL.ZİRA İSTANBULDAKİ KARDEŞLERİMLE ANLAŞTIK,İNŞALLAH BİRDAHA BULUŞACAĞIZ..
SİZLERİN HER ZAMAN BAŞIMDA YERİNİZ VAR.SELAMLAR.
Fatihabinin sıcak ilgisi bizi son derece duygulandırdı.Bize güzel bir hafta sonu geçirttigi için kendisine buradanteşekkür ediyorum.Gezi sonderece sıcak ve neşeli bir ortamda geçti .ha buarada unutmadan fatih abi çok güzel salata yapıyodu....ellerine saglık.
alıntı:
"quote" Tarhan demişki:
http://www.resimload.com/070307/PX4_10.JPG[/img]
Siz salata,soğan,sarmısak doğrama işinibana bırakın.Evde hep ben yaparım :)))))
EN GÜZELİ BUYDU YA..
Bu resimden dolayı TEŞEKKÜR EDERİZ. METAL VE BEN.
DEMEK Kİ SÖYLEDİKLERİMİZ VARSAYIM DEĞİLMİŞ. zuhahahahah.
HEPİNİZE AFİYETLER OLSUN..
Sevgili abilerim, sizlerve de Nizip.com ailesinin birlik ve beraberliğinin her geçen gün artmasıadına çok sevindim, resimlerinizide görünce biraz olsun hasret gidermiş olduk,
İnşallah bu dostluk ve de muhabbetlerimiz hep beraber daha nice buluşmalara sebep olur,
saygılar, .
sevgili dostlar ben inanın uzun zamandır bu kadar duyğulandığımı hatırlamıyorum.Heminize minnettar kaldım..
Sevgili oktay kardeşim asıl sizin elinize sağlık tatile geldiniz amma biz sizi yine ocak başına oturrtuk.Yalnız Ahmet kardeşimizin hakkını yemiyelim,çok güzel terbiye yapıyor..
Ayrıca çekimlerde rejilik yapan Ramazan kardeşimiz ile kameramanıda iyi iş çıkarttı,çekimler harikaydı..
YALNIZ EVET YALNIZ SEVGİLİ FELSEFE KARDEŞİM BEN ŞAHİDİM İKİ DEFA HANIMA VUKUAT TEKMİLİ VERDİN GÖRMEDİM ZANDETME,BU DEFALIK MİSAFİRLİĞİNE SAYIYORUM,BİRDAHA OLMASIN YOKSA SENİ KİME HAVALE EDECEĞİMİ BİLİYORSUN.HAKSIZMIYIM ARKADAŞLAR SELAMLAR .
O kadar diplomalara baktık bizde dedik ki yok illa gidip görmeliyiz. Ama hakikaten de Fatih abim maharetliymiş... Sağolsun bizi çok iyi ağırladı.. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.. Osman abi, oktay abi, ramazan abi, murat abi, ilker abi ve tabikide usta kaptan yüzyılın pilotu ahmet abiyede sonsuz teşekkürler.. sayelerinde güzel bir haftasonu geçirdik..
ee bari bende sizle bir kaç dedikodu yapimm...
birincisi taşfırın erkekleri eve gidene kadar telefonu ellerinden düşürmeden tekmil verdiler.. hele hele oktay abi onu hiç söylemim zaten...
ikincisi oktay abi ile arabaya bineceksiniz koltukların vidalarını iyi sıkın ve kemerleri bağlayın...
üçüncüsü size bir soru sorayım (bunu ramazan abinin söylediğini demem) bir helikopter 24 saat havada kalırsa dünyayı turlarmı ya da 12 saat kalırsa amerikada mı oluruz?
Cengiz bir konuştun Pir konuştun valla..Biliyorsun herşey o cumhuriyet sucuklarını yememiz ile başladı..Oktay bile bu sucuğu yedikten sonra "yaw bu dünyadaki deniz suları neden uzaya dökümlüyor acaba" bileniniz varmı" demesi ile konu açıldı ve olay helikopterin havada durmasına kadar sıçradı..Birçok bilimsel teori üretildi.Ama gülmekten başka aklımızda kalan bir anı kalmadı :).
katılamadığım için üzüldüm.orada olmak isterdim.haberim de vardı ancak kısmet olmadı.bir daha ki sefere inşallah..
Ah ah fatih abi sizi nasıl özledim bilemezsiniz resimlere bakarken öyle içlendim ki abi iyi ki sizi tanıdım. .
.
yav bu işi iyi yapıyor istanbul ekibi.hem yemeğini yiyor,hem de muhabbetini yapıyor.helal olsun size.afiyet şeker olsun.fatih abime de misafrperverliği için teşekkürler.Nizip.com kardeşliği gelişiyor.Buralara gelirseniz haberimiz olsun osman abi.Hürmette kusur etmeyiz.selamlar
vavvvvvvv hani ben yokum orada kıskandım bak şimdi
ne diyelim afiyet olsun size bıngıl bıngıl yağ olsun.
zaten bende bir deri bir kemik kalmışım mabalım boynunuza..
pek yakında bende gelirim inşallah gün sayıyorum.
alıntı:
"quote" cengizkrbck demişki:
O kadar diplomalara baktık bizde dedik ki yok illa gidip görmeliyiz. Ama hakikaten de Fatih abim maharetliymiş... Sağolsun bizi çok iyi ağırladı.. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.. Osman abi, oktay abi, ramazan abi, murat abi, ilker abi ve tabikide usta kaptan yüzyılın pilotu ahmet abiyede sonsuz teşekkürler.. sayelerinde güzel bir haftasonu geçirdik..
ee bari bende sizle bir kaç dedikodu yapimm...
birincisi taşfırın erkekleri eve gidene kadar telefonu ellerinden düşürmeden tekmil verdiler.. hele hele oktay abi onu hiç söylemim zaten...
Cengiz seni seviyorum canım kardeşim benim. .
Haaah.... Buyrun cenaze namazına.... Ne bu yaaaa....? Nizip.comda adet haline geldi yediği yemeğin reklamını yapmak..... Peeeehhh.....
Cık cık cık...Çok ayıııııp... Oldu olacak kahvaltıda yediklerinizi,akşam yediklerinizi,hatta yediğiniz meyvelerin çeşitlerini yazarak yayınlayıverseydiniz....
Sakın kıskandığımı felan sanmayın, yok canım ne kıskanacam ki...? Sadece uyarmayı kendime görev bildim....