Eeee efe kardeşimiz gibi başka yokmu ? Efe kardeş gerçekten belediyenin tüm araçlarına haciz gelmiş olsaydı şu seçim üstü çok hoşuna giderdi değilmi :)
Yazdırılabilir Görünüm
Eeee efe kardeşimiz gibi başka yokmu ? Efe kardeş gerçekten belediyenin tüm araçlarına haciz gelmiş olsaydı şu seçim üstü çok hoşuna giderdi değilmi :)
Orhan kardeşim gerçekten bu işin aslı astarı nedir.
Sevgili Müslüm abi ;
Koparılan fırtınanın sebebi 21 milyar tl :) Bu kadar küçük bir para için belediyenin araçlarına el konulmaz bence dimi :) Kalkıdi bu para 2006 yılında ödendi,ancak ödeme şekli mahkeme yolu ile olması gerekiyordu. Haliyle otomotikmen icraya gider ve formalite icabı işlem yapılır ve evrak yürülüğe girince tekrar icra kaldırılır. Aşağıda görüldüğü gibi. Konuyu açan arkadaşa sözüm yok ancak efe nikli şahsın siteye ne amaçlı yazılar yazdığınıda bu vesile ile öğrenmiş olduk. Araştırmadan ,işin aslını bilmeden saldırmak ve karalamak bu arkadaşımızın çok hoşuna gidiyor. Efe seni artık dikkate almıyorum ve almayacağım.
![]()
Olayın bir ihmalden kaynaklandığı ortaya çıkmıştır, devletin kurum ve kuruluşlarını işin aslını astarını bilmeden suçlamak etik değildir, ama yinede burada şu ortaya çıkıyorki, devlet kurumlarınında işlerini çok titizlikle yaparak bu tarz şeylere meydan bırakmamaları önemli çünkü bilindiği gibi herkes birbirinin açığını kollamakta, inşallah birdaha böyle bir ihmal olmaz.
orhan abi yazının resmini o kadar büyük atmışsın ki sanki görmek istemeyenlere alın gözünüze sokun deeeerrr gibi :)
Şimdi benim anlayamadığım konuyu açan arkadaşın samimiyeti/samimiyetsizliği.
Mal bulmuş magribi gibi üzerine atlanılan bir icra meselesi ki 2006 yılında borçların ödendiği ve haczin kaldırılması yönünde karar oldugu halde ve bunu da bildikleri halde neden yaygarasını koparanlar acaba bunu ne maksatla yaptılar. Hadi maksaları ne olursa olsun konuyu açan arkadaşımız kendilerini neden garip bir başlık kullanmak zorunda hissetti. Yoksa site üyelerini mi kastetti.
Belediyenin aldıgı bir itfaiye aracı yüzmilyarlara malolurken ve önümüzdeki dönemde yaklaşık 750.000£ degerinde yeni bir itfaiye araç alımı söz konusu iken belediye bütçesine göre komik bir rakamı diline pelesenk edenler kendi karalarını başkasına çalmaya kalkanlardan değilmidir.
Yapacak bir şeyi olmayan başkasının yaptgını konuşurmuş.
Lütfen saygı. önce kendinize sonra başkasına.
ben zaten o kagitlari görmeden öncede yalan oldugunu demistim size.ee sakalimiz yokki sözümüz dinlensin diycem ama sakalimda var:)))bide ricam bu tip kavga ortamlari uzarsa daha cok sevinirim :))insan daha bir sevkile neseyle giriyor si
teye:)))
Sakallı icra tespiti doğru olayı tespit eden arkadaşı suçlamaya kimsenin hakkı yok, giriyorsun plakaları sorgulamaya araçlar hacizli çıkıyor bunun ötesi berisi varmı, Belediye çalışanları ve başkanı gözünün önüne bakacak, borcu ödemişler ama hacizleri kaldırtmamışlar, kaldıracaklar kardeşim bak elin adamı açık arıyor, eline koz vermeyeceksin, yoksa bu haber yalan haber değil.
haber yalan degil ama icerigi yalan!camur at izi kalsin hesabi.o kadar hacizi arastiran haciz kararini kaldrima kararinida arastirmasi lazim degilmi?böyle haberler yazanin yanina kar kalmamasi lazim.habercilik ciddi bir istir..kimseyi zan altinda birakacak haberciik mafyacilikla esdegerdir
Kardeşim haciz kaldırma yazısının tarihi 23.12.2008 yani bu ihbardan sonra alelacele alınmış bir karar, demekki önemsememişler nasıl olsa kalkar diye ama bu hacizler dosyadan kendiliğinden kalkmaz borçlu gidip dosyadan kaldırma yazısını alıp trafik şube müdürlüğünden kaldırtacak, kaldırmazsa işte bunlar olur, belkide bu haberi yapanın bile haberi yoktu.
yaf sizin derdiniz ne niziplimisiniz yoksa kemal kılıçdar oğlunun bi yakınımısınız kemal kılıçdar oğlu sizimi aradı ben geliyorum diye
Dostlar,
Bu ve bunu gibi konularda gerçek ve dürüst niyetle bilgi edinmek isteyen arkadaşların kurumları veya kişileri rencide etmeyerek Sn.Orhan ÇELİK kardeşimizle paylaşması ve sonuç almasının daha doğru olacağı kanaatiyle...
Selamlar
secim yaklaşıyor artık daha neler duyacagız kimbilir:D
Bu konu kapanmıştı, arkadaşlar mesajları tam okusalar anlayacaklar, demekki okumamışlar, adminimden rica ediyorum bu konuyu klitleyelim, tam seçim zamanı suistimaller olabilir.