çok tesekkürler müslüm abi bugün evin içi birazdaha iyi dün konuyu actığımımı duydular ve okudular naaptılar:) gece baya azaltıyolar ısıyı ben buna kızıyorum gece daha soğuk oluyo sonucta evde büyük olunca üsüyorum dogal olarak
Yazdırılabilir Görünüm
gizlibahçe, nasıl gidiyor, ısınma probleminiz halloldumu.
tedaş elektiriklerimi kesti yoksa:D:D:D
Keşke sorun elektrik olsa hallettirirdik.
kesinn donmuştur..hava lar daha da sogudu çünkü..:)
secretgarden:))tandir kurmalisin soguktan korunmak icin.tandirida bilmessin ama simdi sen.ama bizim gökhan hemen sana bi tane tandir resmi yollar.firindan ates alir isinirsin.hazvelde alirsin icine gömülür yatarsin.ayrica cok akilliydin sen noldu bu soruyu yöneticiye sorcagina bize soruyorsun:))
ama bence sorun sunun icindir.kalariferi yakacak kimse yoktur.yakanda sabah bi kere yakiyordur.tasarruf icin geceleri yakmiyorlardir.yoksa altindan kalkamazlar
önceleri gece 11 de kapatıyolardı simdi gece 1 gbi kapatıyolar baya insafa geldiler donuyrum tabi ev büyük pvcler bilmem kaçıncı sınıf tabi amaç tasarruf yapmak ondan kapatıyolar uyanıklar işte nolucak.. bide gece kapatıyolar herkes uyuyoya nasılsa diye benden kaçarmı hehe.. yöneticinin daha yüzünü bile görmedim ben apartmanda herkes halinden memnun sanırım kimse bişi demediğine göre bir ben değilim bir ben üsüyorum bir ben mutsuzum
![]()
ya 40 sene düsünsem aklima üsüdügümle ilgili konu acmak gelmez:)))nasil bir düsünce bu :))) cok güldüm gercekten.
bunu buraya yazarak bizleri ne kadar benimsedigini ortaya koymussun kardes.tskler
gelmez tabi erkekler bayanlar kadar ayrıntıcı detaycı değildir daha yüzeyseldirler bence sen benim konularımı cekemiyosun kıskanıyosun benim niye aklıma böyle ilginç konular gelmiyo diye üzülüyosun dimiii hehe
hic deme .aynen nasil aklima gelmedi diye sabah beri hönk hönk agliyorum.detayci olmaktan cok cocuksu olman dikkatimi cekti .ve en güzel seydir cocuksu olmak bence.
tesekkürler tamam aglama ya benide aglatcaksın simdi:)))))) ben sana kendi konularımdan veririm arada bu arada huzi de de var bu dediğin bence:))))))))))))
evet huzide öyle.bence sevimlide hani.zaten biraz delilige biraz cocukluga vurmassan kafayi cekilmez olmazmi hayat.niye hep özleriz cocuklugumuzu yaslandikca
valla hele ben nası özlüyorum çocukluğumu :(((( benm çocukluğum tek kelimeyle süper gecti tamam biraz yaramadım illa biyerimi sakatlardım ama ogünler baskaydı valla
aman geze geze de yüregime dert oldu amman dert oldu dert olduuuuuu .aman agliya agliyada iki gözlerime kan doldu aman kan doldu kan doldu:)))