Aman Orhan abi acele et... Yoksa Metal elementi bu dertten gider....![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Hahh haaay sen kendi derdine yan huzoş....
o çay içme ortamıda nasip olursa yine senin için çay içeceğim fotolarıda görürsün.
ben pek çay içmeyi sevmem ama közde demlenen çayın kokusu tadı insana bir demlik çayı içirir...abi kısmetse haftaya ordayım közde çay partini benim bulunduğum zaman aralığında yaparsan huzeyfenin kanatlarını çalıp havalara uçarım walla....
Seni bekliyorum Osmancım,bu sefer geleceğine inanıyorum. Bu arada dün akşam babanı ziyarete giitm ama yine her zaman olduğu evde yoktu. :))))))
abi bu defa kesin inşallah...yoksa topa tutacaklar beni...5 aralık akşamı inşallah görüşürüz...
Çay partisi için seni bekliyeceğim :)))))).
Abiler közde çay içmenin keyfi bence iki türlüdür. Birincisi anamız ekmek yapar ocakta. Ocağın bir kenarında da demlik durur. Sıcak ekmeği alıp arasına taze peyniri ya datere yağı ile pekmezi yatırırsın. Bİr ısırık dürümden alırsın, üstüne de bir yudum çay içersin. İkincisi ise mangalda kebabı yellersin. Yedikten sonra birkaç tane şişi mangalın üstünde bırakırsın. Onların üstüne de demliği ve çaydanlığı koyarsın. Sen yemeği hazmetmek için muhabbet ederken o çay orada ufak ufak demlenir. Sonrası malum...
subutaycım, közde çayı iki şekilde güzel açıklamışsın.
ama bizim için farketmez orhan abi hangi seçeneği uygulamak isterse biz razıyız :-)).
Yaw hacı nerden buluyosun bunları..
Boğazın çok kötü senin. (yani adam çay ikram ediyor. Yüzsüzlük yapıp bi de kek istiyosun orhandan..
Hacı abim çayın yanında sadece kek mi istemiş hocam, yaw sadece bir kek ile olurmu bu iş :-)))))))))).
Ben çayın yanında telli kadayıfta isterim :-))).
merak etmeyin orhan abi hepsini düşünmüştür...çok misafir perverdir...kek. kadayıf.meyva ne olursa olsun siz düşünmeden o düşünmüş hatta stok yapmaya bile başlamıştır...
Hadi ordan ! Ben gaza gelmem.Çay neyinize yetmiyor. .
Cimriliği bırak , fakirliğin bundan iyidi. Kekte isteriz kadayıfta bende gelecem. Ona göre.