Acemilik diyelim, yoksa zeki bir insan olduguna inanıyorum :).
Kural bir; kurşun kalamle sıraya kopya yazmışsan ellerin devamlı nemli kalacak ki hemen silebilesin....
Yazdırılabilir Görünüm
Acemilik diyelim, yoksa zeki bir insan olduguna inanıyorum :).
Kural bir; kurşun kalamle sıraya kopya yazmışsan ellerin devamlı nemli kalacak ki hemen silebilesin....
benim sıramda basketbol sahasa çiziliydi aslında sıraların karalanması iyi birşey ddeğil ama yapmıştık bir kere ama .
18 yıllık öğrencilik hayatımda o kadar çok şey yazdımki hatırlamıyorum çoğunu...genelde damardan herkese selamlar yazardım...birde NİZİPPERİKIZI diye....
benım sırada ise bazen sevdigim kızların ismini yazardım ama okızdan ayrılıpta başka kızdan tanıştıgında onu sılerdım hemen yenı taniştigim kızın ismini yazardim.kopye çekmek içinde çok yazmişindir ama benım yanımda oturan arkadaştan en çok kurtlar vadisiden ögrendigimiz vecizelerle dolu sıram.benı tek anlıyanda hep sıram olmuştur derdım oldugu zaman tahta kalemle derdimi yazardımdert ortagımdı en son iseelvada yazdim
İnşallah ELVEDA kelimesi bir acı son gibi bitmemiştir,geçtigin limanlaraelveda derken yeni ufuklara yelken acmanı saglamıştır....
benim sıraya yazı yazma huyum yoktu ama hep oturdgum sıralarda bişeyler muhakkak yazardı ama birgün nasıl olduysa derin ciziklerle kos koca FB yazmıştım :).
ŞİMDİKİ SIRAMDA HER SEHRİN İSİMLERİNİ GORMEK MÜM KÜN BENDE GAZİANTEP NİZİP YAZMASSAM OLUR MU?TABİKİ AFFETMEM..
HA BİRDE TAKIM İSİMLERİ ONADA BİRSEYLER YAZDIK İŞTE...:)
karabacak(alıbey) yawas ol dokturme yawas yawas soyle senden bu kadar anlamalı lafduymaya alısık degılız tamam mı?
anlamlar maddelerde degil okuyanla, onu anlayanlamana kazanır, seninde nekadar derin oldugunu bilirz...
yok ya alıbey ne derın olmalıyım olsakta senın kadar olamayız yaw
Site üyelerinden başka okula giden yokmu ya? :) Galiba digerleri özellerini yazardı okul sıralarının üstüne :) Hadi hadi inat etmeyeyin ne yazmışdınız sıralarınıza... aslında size bişey dimi ben heo dikkat ederdim oturdugunuz sıralar orda oturan ögrenciyi az cok anımsadırdı....
biz sıraları sabahçılarla mesajlaşmak için kullanıyorduk,.
ben öğlenciydim , akşam çıkarken aynı sırada oturan sabahçılara yazardık, (kızların oturduğunu biliyordum)..
eee ne yapacaksınız sene 1985-86 o zamanlar msn vb. yokki, o zamanların sanal yazışması böyleydi, .
onlarda bana yazarlardı , .
hiç birbirimizi görmeden bu böyle yaklaşık 6 ay gitti, sora bir gün onun çıkışı benim girişime denk gelen bir saatte buluşalım dedik, ve baktıkki ne o benim tipim ne de ben onun tipiyim , ve BİTTİ, .
selmalar, .
.
ilker.
.
alıntı:
"quote" ilkaytrade demişki:
ve baktıkki ne o benim tipim ne de ben onun tipiyim , ve BİTTİ, .
selmalar, .
.
İlker abi bitti demişsin ama bakıyorumda kızın ismini unutmamışsın, haa sakın klavyeden ötürü yanlış yazmışım selamlar yazacaktım deme, yemezler :-)))))