Eger bu projeye eklemek istedigin veyabaşlıklar altında belirtilen hizmetlere ek fikirleriniz varsa fikir ve yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız sevinirz...
Yazdırılabilir Görünüm
Eger bu projeye eklemek istedigin veyabaşlıklar altında belirtilen hizmetlere ek fikirleriniz varsa fikir ve yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız sevinirz...
Sitedeki bu konuda referans sahibi abilerimizi konuyla ilgilenmelerini bekleriz...
çok güzel düşünmüşsün bundan dolayı seni kutlamak gerekir güzel başlıklarlada yapılaçakları açıklamışısın tabi bu konuda fikri ve düşüncesi olanlarda vardır illaki şu sağlık konusunda sosyal güvencesi olsun olmasın tüm yaşlılara bu konuda yardım etmek lazım sosyal güvencesi var ama ne doktora gidecek ne eczaneye gideçek takadı yok bu gibi insanlarada yardımcı olmak lazım bence arabası olan gönüllüler götürüp getirmede yardımcı olabilir .KAHVE KÖŞELERİNDE ZAMAN ÖLDÜREN GENÇLER HAYDİ GÖREVE DİYELİM ve gençleri bu tür hizmetler için bir araya getirelim.BU GÜNÜN GENÇLERİ GELEÇEĞİN YAŞLILARIDIR.
Degingin bu onemli konudan ötürü seni en içten dileklerimle kutlarım.Belirttigin düsüncelerden dolmus ve otobüslerdeki yol verme gerektigini ve yaslıların dolmuslara ücretsiz binme hakkı dogması en onemli ve en basta yapılması gerektigini düsünüyorum.Teşekkür edrim.
Katılımlarınız için teşekkür ederim, fakat bu konunun hayata gecirilebilmesi için yetkili ellerigörmek isteriz...
alibey ’in sitemi yerinde.Ama şu bir gerçek ; hangi kesimle kim ne kadar ilgileniyor da yaşlıları ne yapsın? derse birisi cevabımız inandırıcı olmaz.Haksız mıyım ?
akıl akıldan üstündür
fakat bu konunun hayata gecirilebilmesi için yetkili ellerigörmek isteriz...
Bu projeyi düşünen arkadaşımız gerçekten iyi düşünmüş bu günün gençleri bizler de ilerde yaşlanacağız yaşlıya hürmet edeli ki hürmet görelim.
’’Gençlerin aynada göremediğini yaşlılar duvarda görür’’
Bu projeyi düşünen arkadaşımız gerçekten iyi düşünmüş bu günün gençleri bizler de ilerde yaşlanacağız yaşlıya hürmet edeli ki hürmet görelim.
Bencede abi, dünya bu günlük degil...
benim bildiğim,Nizip te yaşlı emekliler de de örgütleme olmuş,hala mücadelle veriyorlar.gıpta ile onlara bakıyorum.
güzel ve mantıklı şeyler...
ama bi yerden başlamak lazım...
Alibey, Nizipdeki yaşlıların katıldığı birlikler ve boş zamanlarında neler yaptıkları ile ilgili bir çalışma yapabilirmisin?
Abi konuyu biraz daha açarsanız sevinirim...