-
hehehehe,
anlamadığım bir şey,
devlet veya yerel yönetim size hizmet getirmiş siz oturuyorsunuz tehlikesinden, hava kirliliğinden, ön abone toplamanın gereksizliğinden felan konuşuorsunuz,
Doğalgaz iyidir arkadaşlar, haaaa odun kömüre göre ucuzdur,temizdir ama tezeğe göre,prina küspesine göre pahalıdır.
Tehlikesine gelince eğer ev içinde gerekli tedbirler alınırsa ki eğer ADMİN abimizin dediği gibi tesisatı ANLAŞMALI firmalar yaparsa sorun olmaz çünkü o firmalar TMMOB ve GAZDAŞ'tan sertifikalı özel mühendislik firmalarıdır.
tesisat olduktn sonra eğer gidip bacaya çaput tıkamazsanız, evdeki boruları delmezseniz ev için sorun yok,
Belediede yollarda kaxı yaparken boruları patlatmazsa hiç bişi olmaz,
Tek sıkıntı İRAN'ın gazı kesmesidir.
Ondada sizde sorun çıkmaz hepinizin bacaları zaten var,
Yaaa biz ne yapalım Buralarda evlerin içinde BACA'da yok
Gaz kesildiği zaman elektrik sobasına muhtaç oluyoruz.
Muhalif arkadaşlar siz hiiiç sıkmayın canınızı DOĞALGAZ/LPG ve LNG dünyanın en temiz ve güvenilir yakıtlarıdır.
Selamlar,
ilker kayar
mak.müh.
-
İlker bey açıklamalarınızdan dolayı teşekkürler artık bu noktada görev bizlere düşüyor.şahsen ben gittiğm her yerde konusu açıldığında doğalgazın avantajlarından bahsediyorum. Vadandaş doğal olarak bu soruları daha önce gaz kullnamadığı için soruyor.
Sedat Yapıcı
Makina Mühendisi
Baymak Gaziantep Plaza
-
Arkadaşlar doğalgaz konusunda aklınıza takılan tüm soruları bekliyorum.
Sedat Yapıcı
Makina Mühendisi
Baymak Gaziantep Plaza
-
Ben bugün ofise gittim. Yeri biraz içerde kalmış olsada Kaymakamlık lojmanın arkasında sorarsanız size Gazdaş ofisini göstereceklerdir.
3 katlı - 3 daire binamızın merkezi kalorifer sistemi için Ön kayıt yaptrımak istedim.
Benden Binanın tapusunu
belediye ruhsatını / yoksa ayrı ayrı elektirik faturalarını
daire sahiplerinin nüfus cüzdanlarını istediler.
Temin edince tekrar başvuracağım.
Yetkililerin değişine göre, talep olsada olmasada Kurban bayramında sisteme doğagaz basılacakmış. Bu ana kadar tesis işlemini bitirenler gaz kullanmaya başlayacaklar.
-
Acele etmemek lazım şu an doğal fiyatları açıklanmadı. Ben istanbulda yaşıyorum, 85 m2 lik evi geçen yıl sabahları okulda olduğum halde aylık 250 YTL ye ısıtabildim. Nizibin evleri büyük ve bu yıl % 35 zam yapıldığını unutmamak lazım. Benim bu yıl ayırdığım bütçe 350 YTL dir. Doğal gazın avantajları var. Mesela tüp ve tüpçülerle uğraşmıyorsun. Size tavsiyem biraz bekleyin, nizibin evlerini kombi değil, doğalgaz sobası ısıtabilir. Kombiye göre daha karlı olacaktır. Doğalgazla ilgili sorularınıza cevap verebilirim. tüm hemşerilerime saygılar
-
Doğal gaza şu anda yapılan zamlar ve doğal gaz konusunda ülkemizin dışarıya bağlı olması düşünülecek olursa, o kadar da rahat edileceğini sanmıyorum.
-
bu kadar zamdan sonra yeni zamlar geliyor.