Aslına bakarsanız,ciddi olarak açtığım bir çok konu vardı zamanında.... Fakat bir çok kişi Huzeyfenin her zamanki şakalarındandır deyip,konulara bir tek cevap bile gelmemişti... Açın tarihi karıştırın bakem.....
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip hızla büyüyen bir şehir. Bence oto park gibi sorunların şimdiden giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sorun giderildikten sonra bazı caddelere park yasağı getirilmeli, Örnek eski postane caddesi ve Belediyenin imara açtığı yerlerde ise şimdiden bu gibi sorunların ileride olmaması için tedbirlerin alınması gerektiğini düşünüyorum..
Motor hepimizin sevdiği binme aracıdır. .
Burda önemli olan onu dikkatli kullanmaktır. .
Eğer ilçemiz emniyet kayıtlarndan yılda yanlış motor kullanmından kaynaklanan trafik kazası olduğunu çıkartırsak. .
Motoru daha iyi kullan gibi bir kampanya Nizip.com aracılığı ile başlatabiliriz .
Okullarda (liselerin tümü) gibi hem yapılan yanlış kullanımları söyler hemde doğru kullanmanın neler sağlayacağını anlatırız. .
Ha bu arada elbette kazayı atlattmış olunca sevinmek lazım ama.
bizim için bir deyimdir. .
Kaza atlatığına üzüldüm demek... Hepimiz kullanırız ve aynı anlam yüklüdür. .
Burada Kasım abi bu işe el atsa bize doğru deyim yada kullanımı o söylerdi. .
.
Edited by - felsefefe on 08.11.2006 11:12:37
Bence sorun Birecik caddesinde geçmişte yapılan imar durumunun bozukluğundan ve caddenin dar olmasından kaynaklanıyor.Birde üstüne üstlük arabalar sağlı sollu park ediyor.İşte o zaman bu trafik sorunu çekilmez bir hal alıyor.Bence imar sorunu hallolması biraz külfetli bir iş ama şu an için o caddede sağlı sollu hatalı park eden araçlara çözüm bulunursa bu sorun kısmende olsa ortadan kalkar.Biliyorsunuz bundan 27 yıl önce o cadde Gaziantep -Nizip karayolu yani bi bakıma şimdiki E-90 karayolu idi bayada işlek bir yoldu.Ama bu kadar park eden araç olmadığı için bu kadar sorun yaşanmıyodu sonuçta aynı yol değişen hiç birşey olmadı.
Geçmiş olsun kardeşim...Kazayı atlattığın için..
hüseyin huzeyfenin kaza geçireli 1 yıl olmuş ama genede geçmiş olsun diyelim bari :)