İşte hizmet.
Nizipte bu kadar zamandır yapılan en iyi hizmetlerden birisidir. .
.
Yazdırılabilir Görünüm
İşte hizmet.
Nizipte bu kadar zamandır yapılan en iyi hizmetlerden birisidir. .
.
abi emeğine sağlık hoş resimler olmuş inşaallah yakında tam manası ile bitince dahada güzel olacak
tekrar emeğinize sağlık
Evet Gercekten cok Harika olmus....
son 100 yılda Nizip içinyapılan en iyi eser diyebilirim. Elinize sağlık
BENCEDE MUHTEŞEM OLMUŞ NİZİP İN BÖYLE BİR PARKA İHTİYACA VARDI ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKK GÜZELLLLLLLLLL
selamün aleykum arkadaslar bende sizlere katılıyorum...OSMANLI parkı cok guzel olmus....parkı ramazan bayramında nızıbe geldıgımde gordum yanı nızıbımıze yakısacak bır park olmus emegi geçen herkese tskler....
Ama abi bence eksiğin var. Bana kalırsa birkaç tane de gece çekilmiş resimlerinden varsa atsaydın. Çünkü benim nazarımda park, geceleri daha güzel.Neyse bende olacaktı bir iki tane. Bir dahaki sefere atayım.
arkadaslar ben uzun zamandir berlin de yasiyoyum ilk defa boyle muhtesem bir park yani 2 sene once Nizipte geldigimde orasi bir itfaiyedi yanilmiyorsam ama sindi bir eser sanki inanin bu parki berlide yapmaya kalsalar bir 5 yil gecer SAYGILAR NIZIPLI
Arkadaşlar sizler herşeyin en güzeline layıksınız,çünkü Nizip’lisiniz. Halkımıza bunlar az bile:))))) İnşallah yakında daha güzel süprizlerle karşılaçacaksınız..
Niziplikurt kardeşim gece resimlerini sormuş,bu aralar aşırı yağmur yağıyor,havalar düzelince gece resimlerini de atacağım..
Orhan kardeşim, Allah deklanşörüne zeval vermesin
sağol,varol.
emeği geçenlerden allah razı olsun nizibimize bu yakışır hatta daha iyilerine inşallah orhan bey sizede teşekkür ediyoruz bu tür çalışmaları yakinen takiptesiniz inşallah daha iyilere
Emeği geçenlerin eline sağlık
Arkadaşlarımızla misafirimizle ailemizle gidip dinlenecek ve zaman geçirecek bir yerimiz oldu. Mevlam ömür verirde yaşlanırsak "bu park bizim zamanımızda ve benim mesai arkadaşlarımın emekleriyle yapıldı" diyerek gönlümü hoş etmiş olacağım. .
Zerre miskal emeği geçenlerden allah razi olsun, ellerine sağlık olsun..
Coşkun; Rabbim sizlerden de razı olsun, tabiiki bunlar bir ekip işidir..
Rabbim emeklerinizi zayetmesin..
abi tam buraya bir yol isterim neden diye soracak olursanız...
imdi parkı gezerken (ki gelenlerin tamamı şöle baştan başa bir turlar) bu köprülerden haliyle herkesin geçmesi gerekiyor çünkü başka yol yok!... hele bide köprüde manzaralı resim çektirenleri hesaba katarsak alternatif bir yürüme yolu lazımmhaksız mıyım? .
![]()