Allah mutlu mesut etsin darýsý da benim ve benim gibi bekarlarým baþýna konsun bir an önce AMÝN...:)
Yazdýrýlabilir Görünüm
Allah mutlu mesut etsin darýsý da benim ve benim gibi bekarlarým baþýna konsun bir an önce AMÝN...:)
hayýrlý olsun ibrahim abi ...
Ýbrahim kardeþim,Allah hayýrlý etsin inþaalah ...bir ömür boyu saðlýklý,sýhhatlý,huzurlu yaþam dilerim...
Allah Mesut Bahtiyar etsin. Babam Söz vermisti gelecez inþaallah.
hayýrlý ugurlu olsun ibrahim,allah utandýrmasýn
ibrahim Ler Tek Tek Gidiyor Sýra Bana Mý Geldi Ne :D
hayirli ugurlu olsun ibrahim abi
rabbim utandirmasin
Ýnsanýn iyi günü veya kötü günü dostluklarýn belli olduðu günlerdir.Ýbrahim'in bu mutlu gününde dostlarýnýn onu yalnýz býrakmayacaðýndan eminim...
yoksa ibrahimlerin evinin resimlerinimi sýzdýrdý arkadaþ :) :) hani evleniyor diye yeniledimi !!!!!! onumu ima ediyorlar acaba :)
Allah( c.c) hayýrlý geçim salih evlat versin.
( sevgili ibo!! Bak evlilikte 3 ay vardýr.1. Ay göz göze .2. Ay diz dize 3. Ay..................
4. Ay git öte. Ona göre ilk 3 ayýn kýymetini bil.) tabi ki þakaydý mutlu mesut yaþa.
ibrahimin Sadýcý benim, yanLýz ibrahimle bir konuda anlaþamýyoruz. sadýcýn ve damatýn görevlerini bir bilen söylesin ben ne desem adam üzerime yýkýlmaya Çalýþýyor:D büyüklerimizden ricam adetlerimizi yazsýn..
Allah mesut etsin ibrahim kardeþimi bende o günde olmak isterdim ama malum kpss ve sýnavlarým hala devam etmekte :( ancak benim yerime cali oynayacakmýþ sözünü aldým ha birde gelmemim faturasýný bir yolla iboya öderiim :)
Vay Be ibo evlenin demek:) Emin misin bak iki kere düþün(fatih abi bana hep diyor bunu bende sana diyeyim):D
Evlen kurtul be sen hiç donunu yýkayan sultan gördün mü? Bekarlýk sultanlýkmýþ beeaahh :D