Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Bu toprakların talihi olmamalı KURAKLIK.
Yazdırılabilir Görünüm
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Bu toprakların talihi olmamalı KURAKLIK.
Emegi geçenlerden rabbim razi olsun
Büyük bir projenin önemli bir parçası.Hayırlı olsun.
![]()
Dün arkadaşlarla bu muhteşem olayı görmeye gittik(muhteşem diyorum çünkü benim için gerçekten öyle).İnsanın içi sevinçle doluyor.Yılların özleminin bittiği anı görmek.Cennet kaynağının hancağız barajına aktığı buluştuğu yerde olmak gerçekten benim için çok sevindirici bir durumdu.İnşallah en kısa zamanda diğer pompalarda çalışırda köylümüz çiftçimiz halkımız hep güler yüzlü olur.Sevgili milletvekilimize ve emeği geçen herhese ne kadar teşekkür etsek azdır.Devletimiz üzerine düşeni yaptı artık barak halkı olarakda bizde üzerimize düşeni yapmalıyız daha çok çalışarak daha çok üreterek ülkemize kaynak yaratmalıyız.
Ahmet alacağın alsın,ne zaman gittiniz leeeeeee :) Hemen gardaşınıda yanına almışsın :)
Kasım abi bu su işi nasıl olacak?Çalışmalar nasıl?
Sn.Memet Sarı Hancağız sulama birliğinin çalışmalarınında yetersizlik ve büyük ölçüde aksamalar olduğu ve problemin Hancağız sulama birliğinden kaynaklandığını ifade etmişlerdi ve konuda çalışmalar yaptıklarını sulama birliğinin çiftçlerden oluşan bir kuruluş olduğunu sorunların giderilememesi durumunda zaten ön çalışmasını yaptıkları özelleştirme benzeri bir model ile bu sorunu aşmayı umduklarını ifade etmişti.
Bu bilgileri kurban bayramının üçüncü günü Osmanlı parkındaki toplantımızda edindim; ancak şu anda ne aşamada ve herhangi bir gelişme varmı bilmiyorum.
BEN ticarlıyım allah için 5 seneden beri su geliyo dediler su falan yok her yıl allaha kalıyor işimiz gelsinde görüp sevinelim bence bizde daha ne kanal var nede başka bişey ...inş gelirde bizde rahatlarız.
bence yeter artık yapılması lazım
Sulamadan önce köylüye nasıl sulaması gerektiğini anlatmak lazım yoksa harran ovasının durumuna düşerler.
inşallah tek isteğimizde o zaten