SEVGİLİ SAKALI SENİ TANIMAK AYRI BİR ZEVKDİ UNUTMADIM
Yazdırılabilir Görünüm
SEVGİLİ SAKALI SENİ TANIMAK AYRI BİR ZEVKDİ UNUTMADIM
Sanki biz kendisini sevmiyoz..... :(( (hiç bahsetmemiş)
Verdiğim diploma boşa gitti desene.....
Olsun abi,tamam,canın sağolsun....
Bende yarın kasım abim için bir konu açarım... Yeterki kasım abim bana bir karizmatik fotosunu yollasın....
VAY BE DAYICIGIM BANA AYRI CA Bİ KONU ACMIŞ:))AYNEN FATIH DAYI SENI BIR DAYIM OLARAK GÖRMÜYORSAM NAMERDİM.ALLAH SANA UUZN ÖMÜR SAGLIKLI MUTLU BİR ÖMÜR NASİP ETSİN.DOGRU YOLDAN AYİRMASIN SENİ VE TÜM İNANANLARI.
teşekür ederim can dostlarım vallahi beni utan dırdınız .orhan hocam allah büyük ve sen sabret bende seni seveceğim.
sevgili huzeyfe seni konu içinde ayrıca yazdım bak kopyalıyorum.selamlar
MÜZMÜN BEKAR HUZEYFE İLE KIYMETLİ AKHENATON KARDEŞLERİME
Orhan Abi sana helal olsun valla. Ne lüzumu vardı şimdi?
Gözler aynı çıkmazlarda, sözler aynı sen... :'(
ya orhan abi ilk görünce korktum valla ya...dedim acaba noluyofatih abi siteden mi gitti falan diye...ben siteye ilk girdiğimde bu kadar güzel dostluk abilik ilişkisi olacağını düşünmüyordum ama şimdi düşnüyorum da bu site gibi bi site var mıdır acaba?ben fatih abi gibi baba adam tanımadım...adminimize ve diğer bu siteyi kurarken emeği geçen herkese çok tşk ederim...hepinizi çok çok seviyorum...
Sağol abiçiğim bakın abimiz giderken ki resimleri valla sevgilimden ayrılsam bu kadar üzülmezdim :)
![]()
![]()
abim seni tanımak benim için büyük şerefdir.Gerçekten senin gibi insanların var olduğuna ben inanmıyordun ama demek ki hala allah dostları varmış. Ben yağçılığı sevmem gerçek ne ise onu söylerim abim seni gerçek abim saydım. İyi ki varsınız.
sevgili dostlar inan sizlerden ayrılırken o kadar canım yandıki ben bu acıyı 17 yaşımda ilk defa ankaraya okumak için gittiğimde yaşadım,zandettimki arabanın tekerleri hep ütümde döndü durdu, sevgili kurt la az bir zaman buluşa bildik o benimle konuşurken b en zamanın bitmesini hiçmi hiç istemedimhepinize minnettarım hele orhan kardeşimin bizim için yaptıkların asla unutamam sevgili bekar can dostlarım benim
Gökhan resimler için teşekkür ederim. Fatih Abi az da olsun görüştük ya o da yeter. Hani derler ya az zamanda çok ve büyük işler başardık. Biz de az zamanda çok büyük diyaloglara girdik. Allah bu muhabbeti bozmaz inşallah. Hadi bize bir güzellik yap. Bayramda da gel.
Birkaç defa oturmak nasip olmuştu kendisiyle,gerçekten beyfendi ve doğal bir insandı,bi daha ki gelişini dört gözle bekliyoruz..