ha ben bu konudan bir şey anlamadım
sahi bu konunun konusu neydi
Yazdırılabilir Görünüm
ha ben bu konudan bir şey anlamadım
sahi bu konunun konusu neydi
Yok abicim önemli diil... Sadece konuyu dağıttığını bil de gerisi önemli diiil... Heh heh... :))
sanki ortada konu var dağıtılacak,
zaten dağıtılacak konu olsa huzeyfe bize bırakmaz kendi halleder :-))
Osman
Girlevik meslek yüksek okulunu unutmuşsun abi.
Metal şimdi sana bi uçarsam,konu nasıl dağılırmış görürsün...
Metalciğim ya
Senle burçlarımız aynı sanki.
hocam 14 şubat doğumluyum ve de burcum kova :-))
Waaaaaaaaaaaav iyi tahmin etmişim..
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" <tbody <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" saat: 02:35 geceyarısı<a href="cp_main.asp?cmd=8&member=739"
İ.H.Er.</a </td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" kkasim</td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" metal</td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" alibey2727</td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" fecrisadık</td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" Huzeyfe</td </tr </tbody </table
Kasımbey! bu saatte uyanıkolmak, evli bir şahıs için neye delalet eder dersin ?
Tövbe tövbe, Allah Allah ne cevap versem yanlış anlaşılır...
En iyisi Huzeyfe gibi kaçak güreşmek, Abi malum ramazanlık, işte iftardı sahurdu falan derken bir bakıyorum sabah olmuş arada neler oluyor inan hatırlamıyorum,
neye delalet eder, en azından şunu söyleyebilirim ''demirden korksaydık trene binmezdik, hanımdan korksaydık eve adsl almazdık''
acaba uydu mu yahu
Kasım abi sen müthişsin abi!
Seni kutluyorum. Antep'teki olay varya abi,
Bir kez daha ortaya koydu ki;
Benim Nikahını kıydığım adamların Nikahları Ömür boyu Garantilidir abi.
Kasım abi kendini fazla yorma istersen nasılsa listeye dahil oldun :-))
Hem artık hanımdan korkmak yemek yemek su içmek gibi doğal bişey neden bunları açıklamaktam korkuyorsunuz ki :-)).
metalll diğer topicte bu konuya cevap yazdım canım kardeşim, cesaret edenin kısmeti ile oynarım haberiniz olsun huzeyfe de buna dahil...
buyrun hodri meydan..!
Hah haaay...! Hah haaaaayyy... Sevsinler....