-
Nizip Asri Mezarligin Güvenligi Için Araç Azsa Güvenlik Kameralari Kullanilirsa Daha Iyi Olur Kameralari Yerleştirmek Oraya Zor Olabilir Ama Mmobese Kameralari Var Direk Dikiyolar Kameralari O Direklerin üstüne Yerleştiriyolar Bu Da Belki Bi çözüm Olabilir
-
aslında nizip gibi gelişmiş bir ilçenin bu tür sorunları olmaması lazım ama...
-
sevgili hemsrilerim hepinizin yazmışoldu yorumları okudum .ben size bir şey diyeçem ben sorunu 2005 yılında yazdım bu mezarlık sorununu ama sitemizde ki bazı hemserilerimbeniısrarla anlamamya çalıştı . beim yazdıklarım halen site de duruyor okuyabilirsiniz .bençe buçok geçimmiş bir yaklaşım mezarlıkkonusu neden afedersiniz cezaeviyolunda kıç kadar parkta güvenlikgörevlisi var say san 20 adımyok kulubeside vardışuan bilmiyorum adamorda çayını dademliyormuhabetinide yapıyor maşşını da alıyor emeklideoluyor benbunları çokönçeden yazmıştım 2005yılında hemşerilerim nizip te hizmet kişinin şiyai görüsüne göreyapılıyor işte yazdımküçüçükparklarda olan bitenleri oysa mezarlıklar bizimkutsal mekan larımız atalarımız var orda orda dönen dönme dolaplar herhalde herkes bildiiniyazsa herkesin başıdöner . zamanın da dogruları yazdımama kimse tınlamadı şimdioturupbu tartışılıoyorkomik herhalde kaynakaranıyor
-
Kamera sistemi iyi fikir degil ,Kisi tineri bally cekince anasini babasini tanimiyor , kaldiki kamerayimi takacak : Benim Fikrim giris ve cikis tek kapidan olur ise o kapiyada guvenlik gorevlisi olur ise ve geceleri bir saatden sonra ekip arabasi orada olur ise guvenlik saglanabilir , Mezarligin Dis kismina tel orgu yukseltici sekilde yapilir ise hem guzel bir gorunus hemde emniyet alinmis olur.
-
Birde soylemeyi unuttum . Bu tur masraflarin yerine o arkadaslari toplayip bir merkezde tedavi yoluna gidersek , Bir tasla iki kus misali : Hem o hemsehirlerimizi topluma kazandirmis oluruz , hemde bu tur seylere gerek kalmaz,
-
bence çözüm mezarlık müdürlügüne atanacak yani kadra açılacak 8 tane özel güvenlik görevlisi istihdam edilip bunlarıda belediyeden maaşlarını alarak hem bir iş kapısı hende vatandaşın rahatça gidip dini vec
ibelerini yerine getirip ebedi istirgahlarında yatan hemşerilerimize bari orda bir huzur bulmaları için yetkililerin acilen önlem almaları gerekmektedir tabi bizim anlayışımızda birrilerine bişey olmadan önlem alınmaz ama inşallah bu defa öyle olmaz.NİZİP İ SEVİYORUZ
-
benc een güzeli ışıklandırma ve güvenlik özel güvenlik güzel olur cünkü onca işsiz insada iş bulur