-
alıntı:
"quote" ahmetaksoy demişki:
alıntı:
"quote" Orhan. demişki:
Abi ben yorum yapamam,ama diğer arkadaşların yorumlarını okuyorum. Haklı olunan noktalar var,fakat dediğim gibi bu konuda yorum yapmamız sakıncalı. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG] ne oldu orhan bey,
12.eylül mü,geldi.
TANKLAR ,kapıya mı dayandı? tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-kiss[/IMG]
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-kiss[/IMG]
-
bu yıl,çocuk politikamızda ,bir çok gelişmeler yapmaya çalışacağız.bu konuda sevgili katılımcılarımızın da desteğini bekliyoruz.
-
ramazan bey,sizdende hiç
görüş alamadık.bunun ,sebeb-ı mücizesi nedir?
-
alıntı:
"quote" ahmetaksoy demişki:
ramazan bey,sizdende hiç
görüş alamadık.bunun ,sebeb-ı mücizesi nedir?
ramazan bey,
-
3 tane atmış aynı
Edited by - varosm on 9/23/2006 12:14:03 PM
-
alıntı:
"quote" varosm demişki:
bu ne ya 3 tane atmış aynı hep
sen anlamasın.kardaş,
anlayan anlar;..........
-
evet ,arkadaşlar,hayatı önem arz eden bu konıuya neden fazla ilgi yok?
-
bu yıl,3 aralık,DÜNYA SAKATLAR GÜNÜ NEDENİ İLE, bir dizi çalışma düşünüyoruz.
-
3.aralık ta ,2 kardeşimize ,tekerlekli sandaliye vereceğiz.ihtiyac sahipleri,bizim derneğe muracat etsin.yeterli...
-
bu yıl,çocuk politikamızda ,bir çok gelişmeler yapmaya çalışacağız.bu konuda sevgili katılımcılarımızın da desteğini bekliyoruz.
bu konuda ,sevgili arkadaşlarımızın desteğini ,elzem olarak bekliyoruz...
-
ahmaet bey bakıyorumda senden başka yorumlayan yok çünkü sıkıntı hepimizin yazsakta boş ayrıca dünya sakatlar gününüz kutlu olsun daima en iyilere
-
-
işte,bizler sorunları belirtmesek,kim bizi bilecek ki,bu nedenle içimizdeki korkuyu atmamız gerekiyor.
-
AGAC yasken eyilir tabiki ama TÜRKIYE DE ilk okular örencileri 1 ve 2 ci siniflar öyleye yakin Okula gidiyor ALMANYADA 7.45 de okulda olmasi lazim .
Adamlar ayda fink atiyor biz niye ayakta duruyoruz bunu tartisiyoruz haydi yatin cocuklar yatin .
BIZIM daha cok calismamiz lazim AB ye muhtac olmamamiz icin .
BENCE HERSEY IYI BIR EGITIM ICIN .
-
buradaki gaye;.
çocukların dekor malzemesi olmaması için topyekün bir birliktelik ve halkın bilinçlenmesi düşüncesidir..