emeklerinize saglık hepinizin,2.sayıyıda merakla bekliyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
emeklerinize saglık hepinizin,2.sayıyıda merakla bekliyorum.
HayırLı Olsun...
Bursa'da 1. dergiyi aldım inşaallah 2. de elime ulaşır fatih hocam bekliyorum ona göre.(resmi kurumda masamda duruyor bir çok insan aldı baktı, okudu, soranlar oldu, iyi oldu yani)
Gençler bana uğrayında dağıtım yapalım
bende 1i okuyamadım ama 2. güzel olmuş. genelde nizip'in tarihini anlatıo gibi geldi bana. ama güzel olmuş. çok beğendim. emeğinize sağlık..
bu dergiden her ay düzenli olarak almak istiyorum ödemeli olarak adres bıraksam ilgili arkadaşlar bana gönderebilirmi acaba
ben adresimi bırakayım ilgilenirseniz sevinirim
hakan iç ve dış tic
gazimuhtarpaşa bul halı sarayı no 123 şehitkamil gaziantep
Sponsorlar buldukca her 2 ayda bir çıkartmaya çalışacağımız ücretsiz dergimizi, kargo karşı ödemeli olarak yollayabiliriz. Adresinizi not aldık.
Başka istek olursa bize mail, özel mesaj, tlfla veya buraya adresinizi yazarsanız not alıp yollayalım İnş.
Emegi Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum Hayirli Olsun.
1.sayı çok güzeldi
2.sayıda güzeldir eminim
emeği geçenllerden allah razı olsuınnnn
Emeği geçenlere, özellikle Ramazan beye teşekkür.
Ama ilk sayıdaki heyecan ve güzelliği ikinci sayıda göremedim.
sn admin kardeşim nizip e gelince seni nerede bulabilirim tanişmak için ayrıca dergi temin etmek icin
dün adminden dergiyi adminden aldım emegi gecenlerin eline koluna saglık
ilginize tşk ederim iyi çalışmalar
Evet Nizip Ansiklopedisinin devamı niteliğindeki ikinci sayıyı da büyük bir zevkle arşivime aldım.
Bu dergiler kaynak olarak gelecekte Nizip'le ilgili bilgi almak isteyenlere çok faydalı olacaktır. Emeğe geçenlere bir daha teşekkür ederim.