-
Sayýn admin ilk mesajýnda ben de ayný þeyleri yazmýþtým. Sadece geçici deðil süreklilði olan bir gelir kaynaði bulmak lazým demiþtim. Ve kimse biaraya gelip de kalýcý bir fikir üretmedi sadece yakýndýlar. þimdi önerilere gelince, ilçe kaymakamlýðý veya gençlik spor müdürlüðü ile ortaklaða bir turne düzenlenebilir. Yani sadece futbol deðil, bunu Nizipsporun aykat kalabilmesi için resmi kurumlarda yardýmcý olacaðýna inanýyorum. Bir fan klup oluþturulup, burada gençler sportif deðiþiksportif faaliyetlerde bulunabilinir. Sadece Nizip içi deðil. çevre il ve ilçelerle de irtibat kurulabilir. Ayrýca Klup adýna bir halýsaha kiralanýp veya yaptýrilipsürekli bir gelir saðlanabilir. Sanýyorum Nizipspor'a destek için Nizipliler bu sahayý seve seve kullanýr. Nizipspor fanklüp üyeleri için Ayrýca kafeterya, deðiþik kültürel etkinlikler hazýrlanabilinir. Birçok esnaf, iþadamý ve gençler küçük bir ücretle bu klüp üyeli?ine dahil olacaðýna inanýyorum. Her maç için sponsor aranýr, bu maçýn izlenmesi için sponsor firmalarda maçýn izlenmesi için gereken reklamý yapacaklardýr. Ancak bütün bu olacak iþler þeffaf yani güvenilir olmasý þartýyla.... Veya her maç için gereken yol, yemek, forma gibi masraflar her hafta bir baþka iþadamýna veya kuruma imece usulü ile daðýtýlabilinir. Amatör Küme'de oynayan bir takýmýn masrafý zannetmiyorum ki karþýlanamayack kadar büyük olsun.. Nizipsporla ilgili Yýlbaþý eþantiyonlarý hazýrlanarak sevgili Nizipspor kallecisi de dahil cüzi bir miktarda satabilirler!!!!! Konserler düzenlenebilir.iþYapýlacak çok seyler var, yapacak kiþiler yok..
-
Sevgili Nizipli karde?lerim ben Ankaradayým.Ama gönlüm Nizipte tüm Nizizpliler gibi.Nejla kardeþime katýliyorum.Nizipspor için çok þeyyapilabilir.Ha yapacak adam yok deniyor,Nizipte hiç Spor seven insan kalmamiþ anladýðým kadarýyla,gençler ne güne kaldý,arkadaþýmýzýnda dediði gibi esnaftan,iþadamlarýmizdan ve dahi gerekirse sayýn Milletvekilimiz Mehmet SARI beyfendiden yardým talep edilebilir.Herþeygüzel ilçemiz için arkadaþlar.Bizim ilçemiz neden bir Akçaabat sebat müdür nedir gibi olmasýn.bizim ilçemizin neyi eksik,bizim onlardan fazlamýz olduðuna inanýyorum.nasýl derseniz.bizim ilçemizdeki birlik ve beraberlik hiçbir yerde yok.bizdeki sanayi hiç bir ilçede yok.arkadaþlar gelin hep beraber Nizipi ve Nizipsporu kalkýndýralým.Haydi NÝZiP!lilerhep beraber elele verip ilçemizi ve Nizipsporu kurtaralým.Bizimde adýmýzý tüm dünya duysun neden olmasýn.
HerþeyNizip için...
mustafa
-
Ya ßak Yane guzeL konu$mu$sun... ben sana sonuna kadar katýlýyorum?$te senýn ßu soylediklerýný yapacak adam goremiyorum ben nýzipte haný nerde_??? Ya yemin ederim bak bugun antep gazetelerýný okudum islahiye sporlular ne demiþ biliyormusunuz_? biz bu gune kadar kendisahamizda 7 tane gol yemedik demisler. ya arkadailarbi gelip izleyýn Nizip sporu sizde goreceksinýz ki bu takimin gucu 3.ligde bile yok super bi ekip olmuþ durumdayýz... nejla arkadaþýn dediði gißi yaný bi seler bi faaliyetler yapmak lasimiste bunun icýnde reklam ve haber gerek afisler filan asilsa maclar icýn taraftarlar filan gelse deplasmanlara... mesela bu hafta macýmiz g.antep te ?.kamil belediyesporla saat:12:00 da ?.kamil stadinda ama kimsenýn geleceðiný zannetmiyorum... ya ADMIN KArdesimben senýn e-mail e bi sler gonderdim onlarý okursan sevinýrim... nýzip sporda oynayan tumfutbolcularýn fotograflarý ve resimleri en gec 2 hafta icýnde gonderirim... kendinýze iyi bak?n...;)
Nizipspor
-
karde? ben emailime baktým biþeygelmemiþ. admin@Nizip.com adresine birdaha atarm?s?n.
resimleri iki senedir bekliyorum, hallet artýk ?unlarý.
Bu arada sponsor ve reklam olaylarýný, birde masraflarý aras?ra buraya yazsana, belki sponsorlar çýkar.
herþeyNizip için
-
sponsorlar filan varda... ya ben behcb@hotmail.com a gonderdim yaw
tmm en kisa samnda gondercem fotograflar filan
Nizipspor
-
Evet arkadaþlar,sanýrým Nizipliler sonunda bu kadar hassas bir konuda ne kadar duyarli olduklarýný gösterdiler.Ben burada bahsi geçen bir konuda birþeyler yazmak istiyorum.Benim yakýn arkadaþlarýmdan biri Akçaabatlýdýr.Ben kendisiyle bu konuyu bilhassa görüþmüþtüm.Nasýl olurda Anadoludaki bir ilçe takýmý birinci lige kadar yükselir diye merak etmiþtim.Onun cevabý beni bilhayli þaþýrttý.inanýrmýsýnýz bilmem ama bu iþ yalnýzca bir iþadamýnýn yaptýklarýymýþ.Bu adam takýmý amatör kümeden almýþ,taa birinci lige kadar yalnýz kendi imkanlarýný kullanarak bu yerlere gelmiþ.Takým için varýný yoðunu dökmüþ. Tabi burada taraftarýn ve kent halkýnýn manevi desteðini almýþ.þimdi soruyorum:Niçin bizde de olmasýný istanbul'da Ankara'da hatta izmir'de ve daha bilmediyim yerlerde bir dolu varlýklý hemþehrilerimiz var.Uzun lafýn kýsasý istense yapýlabilir diyorum.
ikinci husus olarak takýma maddi destek hakkýnda,bazý kurumlarda,makbuz karþýlýðýnda takýma yardým toplanabilir.Mesela vergi dairesinde,tapu dairesinde..sözüm ona varlýklý kiþilerin haþir neþir olduðu kurumlarda takima yardim parasi kesilebilir.Bu iþ için gerekli prosedürü bilmiyorum ama bana mantýklý geldi,bilmiyorum siz ne dersiniz?
Son olarak takýma destek amacýyla,Sn. Celal Doðan'la bir görüþme yapýlabilir miþ Biliyorsunuz kendisi Niziplidir ve Gaziantepspor'u bugünlere getiren kendisi ve kurduðu baþarýlý ekiptir.Bir Nizipli olarak belki birazda kendi takimina katkida bulunabilir.Ben böyle düþünüyorum.Yorumlarýnýza açiðim.
Saygilar...
-
Bence enson yazan Nizipli Kurt kardeþimiz çok doðru yazmiþ, bu iþ için en önce akil fikir danýýþlacak tek ve yegane kiþi Sn.Celal DOðAN dir, o sadece Gaziantep sporu deðil GASKi yi de ne hale getirdi görmediniz mi.Evet Nizipsporun baþarýlý bir geçmiþi vardý, o geçmiþte kaldý ?imdi anladýðým kadarý ile yeniden diriliþ sürecine girmiþ durumda, tüm kalbimizle destekliyoruz.
makin
-
ne yaparsýn iþte makin kardeþ,burada iþler böyle.Saman alevi gibi..bir konu biraz konuþuluyor,sonra kimse hesaba katmýyor..ve de sorunlara bir çözüm gelmiyor.