www.cinaray.com.tr
adresinden firmamızın yapmış olduğu çöp konteynerlarına bakabilirsiniz
Yazdırılabilir Görünüm
www.cinaray.com.tr
adresinden firmamızın yapmış olduğu çöp konteynerlarına bakabilirsiniz
Ewet arkadaşlar bana göre nizip e her çöp atık bidonunun yanına cam ve plastik için çöp kutusu konulursa hem toprağımız kirlenmez hemde doğa ve ekonomi'mize çok büyük faydası olur: Bildiğiniz üzere
Naylon ürünleri yüzyıllar alıyor
Cam atıklar Vs
belediyediyemizin bu konuya kulak asmayacağını düşünüyorum ve Türkiyede Eski yeşil nizip tekrar doğacılığı ile bilineceğini düşünüyorum hem reklam hem temiz çevre hemde temiz NİZİP Hadi nizip göster ilğini
s.a. arkadaşlar sayın orhan bey ben bunu söylede diyebilirim mesela bu konteynerdeki atık maddeleri ben alsam ve ay sonu ne kadar tutarsa bu parayıda bir yardım icin kullansanız bence daha güzel olur cünkü bu işi ben yapıyorum ilgilenirseniz görüşebiliriz
iyi olur bencede
nizip in caddelerınde ciddi anlamda çöp kutusu sıkıntısı var..çöp atacak yer yokkkkk...
Bu uygulama devam ediyormu ben Nizipte hiç böyle çöp kutuları görmedim, yoksa uygulama kaldırıldımı.
Katı atık toplama ve ayrıştırma tesisi kuruluyor.
Neden bir turlu faaliyete qecmiyor?
Kıymetli belediye başkan yardımcımız ve güzel insan Latif KARADAG beyin ihale çalışmaları sanırım devam ediyor bu konuda bizi aydınlatırlarsa bizi mutlu kılarlar
selamlar